Mrs. Timberlake rózsaszín álma

Október 19-én Justin Timberlake elvette Jessica Bielt az olaszországi Pugliában, ahol természetesen mindenki arra volt kíváncsi, hogy a piruló ara milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.

   

Biel ruháját Giambatista Valli tervezte külön erre az alkalomra. A pántnélküli selyemruhát halványrózsaszín virágmintával díszítették, és esküvői ruhához híven rengeteg fodor és egy fátyol is gazdagítja. Első ránézésre kissé habos-babosnak tűnhet, a legfeltűnőbb mégis az, hogy a ruha nem hagyományosan hófehér, hanem rózsaszín.

   

Talán nem meglepő ez a fordulat, ha visszatekintünk a különböző hírességek esküvőire. A trendet aligha meglepően Gwen Stefani indította 2002-ben, ebben a csodás Dior ruhában, amelynek az alja rózsaszín, felfelé pedig fokozatosan kifehéredik. Anne Hathaway idén mintha az énekesnő mintáját követte volna, amikor egy Valentino által tervezett szintén Dior ruhában állt az oltár elé, amely ugyancsak a rózsaszínnel játszik, kissé talán diszkrétebben, mint Gwen ruhája.

   

2011-ben Reese Witherspoon döntött egy olyan Monique Lhuillier ruha mellett, amely szintén halványrózsaszín volt. Az már egyértelmű, hogy a hófehér uralma megtört, az viszont szintén figyelemreméltó, hogy a nagy tervezők kollekciójában is megjelennek a nem hagyományos esküvői ruhák.

   

A 2012-es párizsi haute couture divatbemutatón például a Versace és Elie Saab is a rózsaszín különböző árnyalataiban pompázó ruhákat mutattak be, akárcsak a Chanel.


   

A szabályok tehát lazulnak, a menyasszonyok nagyobb szabadságot kapnak az által, hogy nemcsak ruhájuk szabását, hanem a színét is maguk választhatják meg, így egy kicsit egyedibbé tehetik a nagy nap viseletét.

 

Mezey Alexa

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés