Munkahelyi öltözködés pasiknak! 2. rész

Az első munkanap:

Miután felvettek az új munkahelyre érdemes odafigyelni már az első napokra, hiszen Te leszel a középpontban, és minden kolléga Téged fog figyelni. Tanácsos megfigyelni már az interjú előtt, amíg vársz a főnökre, hogy milyen ruhában vannak a leendő munkatársak, és a stílusuk alapján öltözködni az első munkanapon. Ne menj semmiképp ugyanabban a ruhában, mint amit az interjú során viseltél, mert azt fogják hinni, hogy nincs más öltönyöd.
Ha fogalmad sincsen mit vegyél fel az első nap, akkor nézz ki valami elegáns, visszafogott, de stílusos öltözéket, ami hozzád illik, de semmiképp ne olyat, amiben nem érzed jól magad!
Szokásos munkanap:

Ha a fizetésed még nem elég nagy, és nem engedheted meg magadnak, hogy több öltönyöd legyen, akkor elég, ha találsz kettő különféle öltönyt, mert rengeteg praktikával lehet változatossá tenni őket.
Nem muszáj mindig öltönyt felvenni, hanem kombinálhatod az öltöny nadrágot pulóverekkel, kardigánokkal, mellényekkel, és különbűző nyakkendőkkel. Manapság rengeteg elegáns, divatos és olcsó kiegészítők van, amiket jól lehet kombinálni az öltönnyel.
Amikor az emberek új munkahelyre kerülnek, és ezáltal új társaságba is, megpróbálnak mindig túl feltűnően öltözni, és kifejezni azt, hogy ők nagyon egyediek. Ez nagyon nagy hiba!!!
Inkább légy óvatos, és ne legyen túl erőltetett a kinézeted, mert a főnököd nem egy divatdiktátort vett fel, hanem egy szakmabeli, hozzáértő embert. Fontos odafigyelni, hogy a zokni és a cipő ugyanolyan színű legyen, és nem árt az sem, hogyha az öv színe is passzol a cipőhöz.
Lazulós pénteki nap:

A lazulós pénteki munkanap az, amikor érzed a hétvége hangulatát a munkahelyeden, és mindenki lazábban viselkedik, várja a munkaidő végét, és Te is fellélegezhetsz.
Ilyenkor öltözhetsz kicsit lazábban is, hiszen lehet számítani, hogy munka után a kollégákkal egy jó hideg sörre beülsz, vagy a haverokkal találkozol egy kis kikapcsolódásra. Azonban ez nem azt jelenti, hogy rövidnadrágban és sportcipőben menj be dolgozni. Próbálj meg lazán elegáns maradni, és öltöny nadrág helyett egy laza pamut elegáns nadrág tökéletes választás. Hozzá egy nem túl feltűnő, feliratmentes ing, vagy pólóing, vagy egy pulóver. Elegánsan sportos, vagy bőr cipők viselése is illik a pénteki lazulós öltözethez.
Kapcsolódó cikkek:

Armani Exchange »
Mr. Big feleségül vette a csúcsbombázó Milla Jovovich-ot  »
Az öt legjobban öltözött sztárpár »
A szívtipró szívdöglesztő illata »
Ezekben biztos megvadítod a pasidat vagy a csajodat! »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés