Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Már kislány korunktól kezdve létezik egy tárgy, mely a gyengébb nem képviselői számára mindig is a felnőttséget és a nőiességet jelentette. Ahányféle táska, annyiféle személyiség, de a férfiak szemében ez a rejtélyekkel és titkokkal övezett kulcsnyelő mindig is misztikus kiegészítő marad. És hogy mit jelent, ha krumpliszsákkal vagy bolyhos csivava szállítóval járkálsz? Olvass tovább és megkapod a választ!

Nem tudom, mások hogy vannak vele, az én táskámat leginkább az alkonyzónához vagy a Bermuda-háromszöghöz tudnám hasonlítani. Persze elképzelhető, hogy ez a nagy méretnek köszönhető, a tapasztalatom mégis az, hogy sosem talál az ember semmit. Biztosan erről is tudnának mit mondani a szakértők, akik nemrégiben felmérést végeztek, melyben kiderült, kis kedvencünk sok mindent elárul tulajdonosáról.

Csillivilli laptáskák: Az első, amit el kell mondjak, hogy tisztelet azoknak a nőnek, aki ezekbe az apró, pénztárcaszerű kiegészítőkbe bármit is el tudnak helyezni. Ugyanakkor a felmérés szerint az a hölgy, aki nemcsak a bulik alkalmával, de a hétköznapok szürke forgatagában is ilyen táskákkal rója az utcákat, magabiztos, független, és hisz abban, hogy egyedül bármire képes.

   

Nagyméretű szépség, más néven fekete lyuk: Hölgyeim és uraim, íme az idei kedvenc és egyben a hozzám hasonló rumlis személyiségek ellensége, a „bűvésztáska”, mely mindent eltűntet! Furcsa módon az ilyen típussal rendelkező nőknek jellemzője, hogy konzervatívak, minden komoly döntés előtt hezitálnak és soha nem fogadják meg más emberek tanácsait. Óvatosak, ugyanakkor nagyon gondoskodóak szeretteikkel.

   

Szokatlan formák: Nem meglepő, hogy az ilyen furcsaságokat kedvelő lányok különcnek számítanak, emellett pedig rendkívül érzelmesek. Szeretnek álmodozni és persze álmaikat megvalósítani.

   

Édes, kedves, gyerekes: Mindenki boldogan emlékszik vissza azokra az időkre, mikor Mickey Mouse-os hátizsákjába pakolgatta lelkesen mütyürjeit. Néhányan később sem hagyjuk el kislánykorunk kedvenceit és boldogan lóbáljuk suliba vagy munkába menet. Ezek a nők általában hisznek a csodákban, könnyedén meg lehet őket bántani és vigyázat, rendkívül szeszélyesek!

   

Azok a bizonyos klasszikusok: Hagyományos fazonok és formák. Ezek a táskák mondhatók a legpraktikusabb megoldásnak. Egy ilyen személyiségnek a tartósság és a stabilitás a legfontosabb az életében, valamint a kényelmet előrébb helyezi, mint az eredetiséget.

Mindenki  megtalálja a „nagy Ő"-t, ami a kiegészítőket illeti és egy nap rábukkan az egyik polcon önmagára egy szép retikül képében.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés