Négy szépség ugyanazon a címlapon!

Bizonyára tudjátok, hogy idén ősszel nem akármilyen címlapokkal rukkoltak elő a menő divatmagazinok. Mivel a divatrajongó közönségnek egyre magasabbak az elvárásaik a divatlapokkal kapcsolatban, így nem meglepő, hogy egyre jobb és jobb borítók készülnek. Most négy különleges címlapot szeretnék bemutatni Nektek, amiket egy magazin készített az idei őszi-téli szezonra!

A Vs magazin nem akármilyen vállalkozásba fogott az idei szezon címlapjait tekintve. Kiválasztott négy meghatározó személyiségű nőt, akik nemcsak szépségükkel, de tehetségükkel is kiemelkednek társaik közül, és őket tette a lap címoldalára. Nézzük, kikről is van szó!

   

A négy szépség, Eva Mendes, Naomi Campbell, Christina Ricci és Rachel Weisz nemcsak a magazin borítóján szerepelnek, de a lap készített mindegyik művésznővel egy teljes fotósorozatot is, négy különböző divatfotóssal. Ismerkedjünk tehát meg velük kicsit közelebbről!

   

Az első képsorozaton Eva Mendes látható, akit nem más, mint a tabudöntögető fotós, Ellen von Unwerth kapott lencsevégre.

A szépséges színésznő rendkívül színes, ugyanakkor szokatlan stílusban jelenik meg a képeken, hiszen egy diliházra emlékeztető helyszínen fotózták. Habár Eva egy elmegyógyintézet szobáiban és udvarán pózolt, a fotókon nem bogarasnak, hanem igazán szexisnek és érzékinek tűnik.

A magyar származású színésznő, Rachel Weisz fotósorozata ennél azért jóval visszafogottabbra sikerült.

Az ő editorilját a misztika és a titokzatosság lengi körül, illetve a meghatározó színek a fekete, a fehér és a vörös. A képeket egyébként Eric Guillemain készítette, aki a színésznő egy új oldalának megjelenítésére törekedett.

Nekem személy szerint a fekete démon, Naomi Campbell sorozata tetszik a legjobban. A minimalista stílusú képeken a fekete-piros árnyalatok uralkodnak.

A szupermodell pedig teljesen egyedül szerepel a fotókon, amiket a spanyol származású divatfotós, Miguel Reveriego örökített meg. A képek letisztultságában van valami plusz, ami kiemeli ezt a sorozatot a megszokott műtermi képek közül.

A negyedik címlapon a kislányból igazi nővé cseperedett Christina Ricci látható. Az ifjú színésznőt a retro jegyében fotózták, igazi klasszikus hollywoodi dívaként tündököl a képeken.

A sorozat Kayt Jones, brit fotós nevéhez fűződik, aki a filmszerű ábrázolás nagymestere, így nem is meglepő, hogy a színésznőt is ebben a közegben fotózta le. A képek igazán érzékivé és csillogóra sikeredtek.

Láthattuk tehát, hogy néha a kevesebb több. Elég pár tehetséges fotóst és szépséget kiválasztani, és a végeredmény magáért beszél. Nektek melyik sorozat tetszik a legjobban? Jól döntöttek a magazin szerkesztői, amikor ezt a koncepciót és négy szépséget választották ki az idei szezonra?

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés