Nem tudod, hogyan öltözz fel egy esküvőre? Mi segítünk!

Szólnak a harangok, csicseregnek a madarak, kéz a kézben ugrálnak a réten a szerelmesek, szóval csupa cseppfolyós, émelygős érzelem mindenütt. És miközben a menyasszony 6 hisztirohamon és idegösszeomláson esik át, hogy kiválassza gyönyörű fehér ruhakölteményét, nekünk, mellékszereplőknek sincs mindig öltözködés terén egyszerű dolgunk.

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én az esküvői bulik éljenző imádója vagyok, idén pedig végre két ilyen fontos eseményre is hivatalos voltam.  Ilyenkor persze az ember kinyitja  a szekrényét és megállapítja, hogy nincs egy gönce se, amit felvehetne a kidőlő ruhahalom közepette. A következőkben fontos szabályokat olvashattok arról, hogyan öltözzetek a nagy napra.

Általános szabály: sose akard lekörözni a mennyasszonyt, és mindig illeszkedjen megjelenésed az esemény milyenségéhez! Gyakran kiemeli a pár a meghívóban, hogy laza vagy elegáns ünnepségre számíthatsz, de mivel mindenképpen ünnepségről van szó, így az elegáns, kicsit visszafogottabb ruhák közül érdemes válogatnod. Ami fontos, ne akarj a figyelem középpontjában lenni, de ne is légy slampos! A teljesen fehér öltözetet kerüld, hiszen az esküvőn csak a menyasszony viselhet hófehér ruhát!

Templomi muri: a leopárdmintás miniruha nem éppen az ilyen alkalmak megfelelő választás, hiába szeretjük a vadmacskák szerepét játszani. Templomban mindig a konzervatívabb énedet vedd elő, ne viselj túl kivágott vagy túl mini szerelést, és mindig legyen nálad egy blézer, stóla vagy boleró, mellyel elrejtheted bájaidat.

Nyári kerti parti: A kerti esküvők mindig divatosak voltak a nagy melegben. Ilyenkor az első számú aranyszabály, hogy minél színesebb, annál jobb! Többek között ez az alkalom, mikor te is óriási kalapcsodákat húzhatsz fejedbe, akárcsak az Escotti derbin a kékvérű úrhölgyek.

És mi van a nadrággal? Természetesen nem csak kislánykorunk színes ruhaforgatagából választhatunk, az elegáns nadrág, illetve nadrágkosztüm ugyanúgy megfelel. Így tehát a Barbi-világtól tartózkodó lányok is stílusukra találhatnak.Extra tipp a bulira: nem mindig van idő átöltözni az esküvő megtartása után a partira, és egyébként sem mindenki engedheti meg magának. De ha mégis szeretnél a nagyszabású bulira átváltozni, néhány egyszerű trükkel megteheted. Először is mindenképpen vigyél a magassarkúd mellé egy laposabb sarkú cipőt, hogy bírd az egész estés táncot. Másodszor a boleró vagy a vékony pulóver, valamint néhány ékszer megváltoztatásával Te is új megjelenéssel léphetsz a táncparkettre.

Ami fontos tehát, hogy légy felkészülve elegáns és kényelmesebb összeállítással, ne ess túlzásba a feketével, illetve a fehérrel, végül pedig törekedj arra, hogy találd meg a középutat!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés