Nemcsak a húszéveseké a címlap!

Három hihetetlen címlap robbant be nemrégiben az újságosstandok polcaira. A botránymester V Magazine # 67 jóvoltából megjelent ütős triumvirátus olyan színésznőket mutat be, akik finoman szólva nem ma kezdték pályafutásukat.

Sigourney Weaver, Susan Sarandon és Jane Fonda egytől-egyig lenyűgöző tehetségű és karrierű filmsztárok, akik a maguk korában igazi szexszimbólumnak számítottak. És bár az idő azóta kissé eljárt felettük, a V Magazine-nak köszönhetően megmutathatták a világnak, hogy még mindig fantasztikus formában vannak.

A különleges sorozat egy kreatív fotósduó, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin munkája, akik már hosszú évek óta a szakma élvonalában tanyáznak. A nyerő páros képei minden egyes alkalommal tanúbizonyságot tesznek arról, hogy mindez nem hiába van így.

Három különböző személyiség, három különböző karrier, egy közös cél. ,,Who cares about age?” (azaz ,,Kit érdekel a kor?”) - szól a projekt neve, melyhez keresve sem találhattak volna alkalmasabb reklámarcokat, mint e máig fénylő csillagok. Sigourney, Susan és Jane bebizonyították, hogy a kor valóban csak egy szám.

Susan elmondása szerint például már nem szeretne újra 20 éves lenni, hiszen ma sokkal többet tud, és sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint akkoriban. Jane Fonda pedig így nyilatkozott az újságban: ,, Amikor fiatalok vagyunk, félünk az öregedéstől. Ijesztő dolog, mikor nem vagyunk benne, de amikor már benne vagyunk, egyáltalán nem is olyan félelmetes.”

Ha a kor nem is nagy szám, a megjelent fotók kétségtelenül azok. Igazi címlapsztorik, melyek jó néhány korukbeli hölgynek adhatnak bátorítást és önbizalmat: az évek számánál sokkal fontosabb, hogy az ember mennyi idősnek érzi magát. Ha legbelül fiatalok vagyunk, ez fog rólunk sugározni.

Míg Sigourney Weaver egy Alexander McQueen-ruhában, addig a drámaian romantikus, hullámos hajú Susan Sarandon egy Fred Leightonban, a szupernagyi Jane Fonda pedig egy Dolce & Gabbana darabban pózolt. A pompás, füstös szemek és csillogó ajkak mellett a csillogó ékszerek tették teljessé a képeket.

A ,,címlaplányok” közül a legextrémebb beállítást meglepő módon épp a rangidős Jane Fonda kapta, aki nyilvánvalóan remek formában van. A póz azonban, különösen a sűrű leopárdmintával vegyítve, véleményünk szerint ebben a korban már talán nem épp illendő dolog.

Karrierjük, alakjuk és kisugárzásuk mellett ezek a nők éppúgy irigyelhetők azon bátor tettük miatt, hogy ennyi idősen is igent mondtak erre a nem mindennapi fotósorozatra, és hogy mellébeszélés nélkül, nyíltan és őszintén vállalták fel korukat és önmagukat.

 

Nektek mi a véleményetek a fotósorozatról?

 

Forrás: www.vmagazine.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés