Nicole Richie meglepően jó ruhákat tervez

Meglepődve szemlélem a Winter Kate-nek, Nicole Richie divatmárkájának 2010-es tavaszi kollekcióját. Mondhatnám úgy is, hogy nem valami Nicole-os, de ne feledjük, a korábbi botrányhősnő ma már anya, és meg is változhatott.

Nicole két márkát is létrehozott, a már említett Winter Kate mellett, amely elnevezés húgának két középső nevéből származik, a House of Harlow 1960 is hozzá tartozik. Utóbbi a kiegészítőket fémjelzi, és egy sikeres ékszerkollekció után tavasszal cipőkkel bővül.Klasszikus vintage stílus, vidékies, laza, és rendkívül nőies. A Winter Kate egy 40 darabos kollekció, melyet hosszabb és rövidebb ruhák, blúzok, tunikák, ingek, hálóruhák, kimonók és dzsekik alkotnak.


Örökzöld minták és formák jellemzik a darabokat, éppen ezért a vásárlók nem csak egy idényben tudják majd felölteni azokat. A szexis bőrdzsekitől a romantikus, virágos blúzig széles a skála. Tükröződik bennük Nicole rajongása a klasszikus és a vintage stílus iránt.Nagy előnyük, hogy a sztár úgy tervezte meg őket, hogy jól kihasználhatók és kombinálhatók legyenek. Ami este még egy hálóblúz vagy kimonó, amiben a barátodat szédíted az ágyban, másnap farmerrel egy elegáns és nőcis felsőrész lehet. A laza, selyemszerű anyagok a nyári melegben is kényelmes viseletet jelentenek.Bár Nicole-t inkább feltűnő, és kissé magamutogató öltözködéséről ismertük, most bebizonyította, hogy tud ő igazán hordhatót és szépet is alkotni, ha akar. Minket meggyőzött, és Téged?

Kapcsolódó cikkek:

Divatos fitness »
Butterfly effect »
Hajpántok minden alkalomra  »
Maxi divat »
A nullás méretnek befellegzett, visszatérnek a formák! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés