Nő az önbizalom

És még mondja valaki, hogy a smink nem fontos...

Ugye milyen sokszor hasonlítgattad magad hozzájuk? Gyönyörűek a címlapokon, mindenük rendben van, mindig tökéletesek, te meg... Bizony próbára teszik az ember önbizalmát, ahogy a sztárok megjelennek egy-egy eseményen vagy a magazinok oldalain.
No de itt a bizonyíték, hogy természetes állapotukban ők sem olyan nagy csodák, sőt! Rossz napjaidon, amikor elégedetlen vagy és utálod a tükröt, csak kattints ezekre a fotókra, s rögtön szebbnek látod majd magad. És még egy fontos tanulság: a smink az egyik legfontosabb fegyvered, ami bizonyos helyzetekben életet menthet. Érdemes megtanulnod hát az összes fortélyt, amit csak lehet. Hazai sztársminkeseinket fel is kértük, hogy osszák meg velünk legféltettebb trükkjeiket. Nemsokára jönnek!

Egy topmodellnek is szüksége van a sminkre. Heidi Klum az élő bizonyíték.
Madonna csodálatosan néz ki mindig és mindenhol. És smink nélkül?
Barbra Streisand nénit egyesek gyönyörűnek, mások nagyon csúnyának tartják – a vélemények megoszlanak. De smink nélküli állapotáról mindenki ugyanazt gondolja.
Diane Keaton szintén évtizedeket fiatalodik, amikor kifesti magát.
Sharon Stone tényleg jól tartja magát, de nem árt, ha egy kis szempillaspirállal alátámasztja ezt.Eva Longoria egy cseppet megváltozik, amikor rákerülnek a rétegek.

 


Penélope Cruz sincs mindig topon.
Pamela Andersonról ebben az állapotában senki sem gondolná, hogy ő a férfiak álma.
Még Kate Mossnak is jól jön, ha kezelésbe veszik a sminkmesterek.


Kapcsolódó képgalériák:

Heidi Klum
Madonna
Pamela Anderson
Penelope Cruz
Eva Longoria
Sztárok smink nélkül

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés