Olivia Palermo gardróbba zárva

Neked is lehet olyan divatos és szuper sikkes megjelenésed, mint Palermo kisasszonynak. Bemutatjuk azokat a ruhadarabokat, amik a Te ruhatáradból sem hiányozhatnak, így nem nyúlhatsz mellé egy outfit kiválasztásakor sem.

#1. Műbőr leggings/nadrág

Ez a nadrág több alkalomra is megfelelő. Kombinálható elegáns felsővel és kiegészítőkkel, de a casual szett része is lehet, ha tornacipővel vagy sportos kabáttal viseljük.

   

#2. Hosszú szőrmemellény

Olivia egyik kedvenc darabja, szinte mindenhová felveszi. Láttuk már ebben egy délutáni séta közben a szerelmével, bevásárlás közben, és a divatbemutatókon is szívesen jelenik meg térd fölé érő szőrmemellényben. Blézerre, pulóverre, vékonyabb dzsekikre húzva remek választás.

   

#3. Oversized pulóver

Még hogy az oversized kötött pulcsi nem lehet elegáns? Olivia megmutatja, hogy igen is lehet csinosan hordani. Nem csak hogy igazán praktikus darab, de a szezon egyik legnagyobb slágere.

   

#4. Hatalmas kiegészítők

A minimalista szetteket a méretes kiegészítők varázsolják látványossá. Legyen az egy szép, csillogó karkötő, nyakék vagy medál, ne aprózzuk el! Válasszunk nagyot, és figyelemfelkeltőt! Elég egyetlenegy jól megválasztott darab és máris újak és változatosak vagyunk.

   

#5. Khaki

Idén divat a military stílus, és főleg a khaki különböző színárnyalatai. Szolid és elegáns, vagy sportos és merész részei lehetnek a hétköznapoknak. Csak rajtad múlik, melyik stílust választod!

   

Persze Olivia Palermo stílusa nem skatulyázható be ötféle ruhadarabbal. De ezek azok, amik jellemzően áthatják az ő stílusát, és a legtöbbször láthatjuk rajta a hétköznapokon. Ha mi is beszereztük a fenti dolgokat, kombináljuk bátran a régi ruhadarabokkal, és máris egy új, stílusos outfitet kapunk.

Holovcsák Kriszti

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés