Öltözködés tippek méretproblémákhoz

Általános igazság, hogy mindenki arra vágyik, ami nincs. Van, akit az ég nem áldott meg hatalmas légzsákokkal, és ezért nem érzi teljesnek szépségét, mások pedig legszívesebben műtéti úton tüntetnék el az ősanya ajándékozta csodát. A most következőkben segítségetekre leszünk abban, hogyan fordítsátok hasznotokra a mellméret problémákat, és hogyan öltözzetek úgy, hogy a hátrány előny legyen!

A kis mellek sok problémát okozhatnak tulajdonosaiknak, pedig tévedés azt hinni, hogy a 90D-s kosár nőiesebb lenne mint egy 70B-s. Butaság rejtegetni, óriási pulóverekkel leplezni, méretnövelő műtétekben és mindenféle csodabogyóban gondolkodni. A feszes mell nagyságtól függetlenül tetszik bármelyik pasinak. Számukra a lényeg, hogy az illető hölgy arányos legyen. Így csupán az előnyős ruhadarabokat kell megtalálni!

A kis mellek általában körte vagy fiús testalkattal járnak karöltve, melyeknél elsősorban az arányok kiegyenlítése a fontos, másodsorban pedig a nőies látvány megteremtése néhány vizuális trükkel. Az ilyen alkatot nem szabad rejtegetni, nyugodtan viselj V-kivágású és pánt nélküli felsőket, utóbbit pontosan az ilyen adottságokkal megáldott lányoknak találták ki. Híresen kis mellű sztárok: Kate Hudson, Keira Knightley és Julia Stiles.

Kötelező darabok kis mérettel rendelkező lányoknak: a mell alatt vágott szabásvonalú felsők, melyek keretet adnak, pánt nélküli toppok, ruhák, csíkok, melyekkel optikailag növeljük a felső testet, fodrok, hosszított fazonú ingek, V-kivágású pulcsik, pólók és a military stílusú ruhák is, ugyanis  a feltűnő gombok, széles zsebek látványra növelik a  mellméretet.Míg a kis mérettel megáldott lányok sokszor többre vágynak, a túl nagy mellek tulajdonosainak sem mindig könnyű a ruhavásárlás. Az ilyen adottság általában az alma alkatra jellemző és a legtöbb öltözködési szabály pontosan az ellenkezője az előbbiekben leírtaknak. Számukra nem előnyős a túl mély dekoltázs, valamint fontos, hogy kerülni kell a rikító színeket, a nagy, feltűnő mintákat, valamint a vízszintes csíkozást. Híresen nagy mellű sztárok: Pamela Anderson, Salma Hayek, Lindsay Lohan.

Bár a telt keblekkel megáldott sztárok listájába Pamela Anderson is bekerült, le kell szögezni, hogy a föld nőnemű lakosságágnak nagy része azért nem kifejezetten hord magán két óriási lufit Így Miss. Anderson egy szélsőséges példa.Kötelező darabok nagy mellű lányoknak: kerek vagy V-nyakú pólók, vastag pántú felsők, sötétebb színek, kis minták, hosszanti csíkos pólók, pulcsik.

Végül pedig fontos, hogy tényleg nem a méret a lényeg, egy-két egyszerű trükkel mindenki kihozhatja megjelenéséből a  legtöbbet!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés