Őszi színkavalkád

Akár tudatában vagyunk, akár nem, a legtöbb esetben a hírességek által diktált divatot követjük. Nézzük meg, milyen, hétköznapokra is kiváló hajszíntrendek számítanak idén ősszel menőnek a jóvoltukból.

Emma Stone – térhatású vörös

 


A művi égővörös haj könnyen paróka hatását keltheti. Ám a rézbeütésű gesztenye eper csíkokkal vegyítve, mint amilyet a színésznő is visel, sokaknak jól áll, mindegy, hogy egészen világos, porcelán a bőrünk avagy napbarnította.

Charlize Theron – vajszőke

 

 


Ahhoz, hogy ez a hajszín jól mutasson, a smink kötelező kiegészítő – hacsak nem akarsz kifacsartnak tűnni. Mivel az árnyalat egy kicsit hamvas, a legjobban a világos bőrszínnel rendelkezőkhöz passzol, másokon túl kontrasztosan mutat.

Emma Roberts – mézszőke

 

Emma Roberts frizurájának a titka a toffee szőke alapban rejlik, melyet karamella és szalmaszőke csíkokkal tettek hangsúlyosabbá. Ez a megoldás azoknak a világosbőrűeknek a legelőnyösebb, akiknek némi rózsás pír színezi az orcáit.

Sarah Jessica Parker – lenőtt szőke

 


Nyár elején világosabbra festetted a hajad, de már lenőtt? Állj ellen a kísértésnek, és hagyd még így egy ideig! A hatás természetes, izgalmas.

Maria Menounos – homokszőke

 


Ha az eredeti hajszíned világos gesztenye, akkor bolondítsd meg néhány napszítta hatást keltő tinccsel, hogy élénkítsd a megjelenésed. Azonban óvakodj a túlzásoktól, gondoskodj róla, hogy ezek a tincsek ne vegyék át az uralmat a frizurán, és egyenletesen legyenek belecsempészve a hajba.

Olivia Wilde – finom színátmenet

 


Olivia Wilde természetes középbarna haját csupán még élettelibbé tették némi festékkel, majd nagyon finom, méz csíkokat húztak bele, és végül a végeknek az eredetinél kicsit világosabb árnyalatot adtak. A frizura nagy előnye, hogy nem válik elhanyagolttá a külleme, mikor lenő.

Ciara – merész csíkok

 Az énekesnő hajában a rézszőke tincsek kiválóan mutatnak az eszpresszó kávé árnyalat mellett. Ha te is az övéhez hasonló frizurát szeretnél, akkor az alsó tincsek közül is festess be néhányat az igazán játékos összhatásért.

Mila Kunis – élénkített barna

 


Természetesnek tűnik? Nem az. De pontosan ezt is akarták elérni a fodrászával. Hogyan készült? A színésznő sötétbarna hajába az eredetinél két árnyalattal világosabb tincseket húztak. A hatás természetes, de távolról se unalmas.

Frieda Pinto – tintafekete

 

Az indiai szépség nagyon különleges hajszínnel dicsekedhet, hamisítatlan fekete haja van, ha rásüt a nap se ragyog gesztenyésen vagy lilásan. Hogyan lehet megvalósítani ezt a fodrászszalonban? Nem, nem feketével, a legsötétebb barna választásával, emellett ragyogást kölcsönző ápolásokat is ajánlott bevetni, nehogy durvának, laposnak tűnjön a frizura.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés