Öt dolog, amit a férfiak imádnak a nőkön

Habár a férfiak szerint mi nők bonyolultak vagyunk, legtöbbször mi sem tudjuk megfejteni a szexi hímegyedek csavaros gondolatait. Sokszor órákat készülődünk egy-egy találkozó előtt azon töprengve, melyik a megfelelő randi szerelés. Nem könnyű a dolgunk, hiszen a nők és a férfiak ízlése számos alkalommal eltér, ami a divatot illeti és bár ők azt mondják számukra az öltözködés nem kulcskérdés, nem árt azért tudni, mi az amivel a pasit tutira le tudod venni a lábáról.

Nem minden férfi lett nagyszerű stílus érzékkel megáldva, de azért persze nem is kell őket alulértékelni, ami a divatot illeti. Létezik még értelmes hím, aki nem csak a tanga meg a melltartó lázas imádója. A most következőkben pedig sorra vesszük azokat a divatkellékeket, melyeket a pasik is nagyra becsülnek, hogy ha eljön a nagy este, már legyen valami támpont az öltözködésbe.Romantika és nőiesség, avagy a nyári ruhák vonzereje: Érdekes módon a férfinép megkérdezésénél a szoknya alul maradt a ruhával szemben, ahogy a laza fiúsabb stílus helyett most is a klasszikus nőies vonalakat emelik piedesztálra. Főleg a csípő, na meg a darázsderék az, ami leginkább vonzza a pasik figyelmét, mivel az átölelni való vékony derék jelképezi a törékeny nőies bájt és emeli a férfiakban a macsó imázst.Sejtelmes felsők, kacér dekoltázs: Nem divat már a férfiak körében sem a túlzottan sokat mutató felső, sokkal többre becsülik a sejtelmes fazonokat, melyek teret engednek fantáziájuknak. Válassz olyat, melynél az utolsó gomb felnyitása csakis rá vár, ugyanis ez számukra is sokkal izgalmasabb, mintha teljesen kitárulkoznál és az ősi mesterség képviselőjének szerepében „tündökölnél”. De ne keseredjen el az sem, aki nincsen teltebb keblekkel megáldva, ugyanis a  közhiedelemmel szemben a férfiak a szabadon hagyott vállakért is megőrülnek.Szexis, pasis ingek: Számtalanszor láthattuk már azt a bizonyos filmes jelenetet, melyben a szerencsés lány a mellette fekvő srác kockás vagy fehér ingjében ébred. Nem is csoda, hiszen a pasik majd megvesznek attól, ha egy lány egyedüli ruhadarabként az ő ingjükben mászkál fel alá otthon. A vonzerő abban rejlik, hogy mi nők az ő bő ruháikban egészen törékenynek látszunk, ami őket még inkább férfiasnak és erősnek mutatja.Csini miniszoknya: Ez bizony régóta nagy kedvenc, ha pedig formás lábakkal áldott meg a sors, bátran viseld a fekete minit magas sarkúval feldobva. Csak arra figyelj, hogy ne legyen túl rövid, mert az inkább közönséges.Nőies tűsarkú: Még nem találták fel azt a srácot, aki ne nézne utána egy vonzó magas sarkút viselő nő után. Kombináljuk sorttal és miniszoknyával, az eredmény nagyon meggyőző tud lenni.

Persze ezen kívül biztosan van kedvence még a komplikált hímeknek, de ezek a darabok nem hiányozhatnak egyik nő szekrényéből sem, hiszen ezek a legtutibb pasifogó cuccok.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés