Pamela Anderson és a PETA közös kampányfilmje

Pamela Anderson mindig is szerette felkavarni maga körül a világot. Imádja, ha izzik körülötte a levegő, ha odafigyelnek rá, a lényeg, hogy beszéljenek róla, hiszen a rossz reklám is reklám. Most azonban túlságosan is felhívta magára a figyelmet, új állatvédelmi kampányával.

Pamela Denise Anderson, az a kanadai származású nehézbombázó, aki modellből lett színésznő és mára filmproducer. Igaz főleg botrányai és magánéleti gondjai miatt került eddig a címlapok élére. Idén azonban húsz éves jubileumát ünnepelte, hogy ő a PETA állatvédelmi liga szóvivője és reklámarca. Évek óta kiáll az állatok megkínzása és védelme mellett, most sem tett ezzel másként.

A nagy állatvédő hírében álló színésznő egy új reklámfilmet készített a PETA állatvédő szervezettel közösen, A kegyetlenség nem repül! címmel. A reklámfilmben a Baywatch című filmsorozat egykori sztárja a biztonsági szolgálat egyik nagyon dögös vámtisztjét alakítja, aki a reptéri ellenőrzés során minden utast megszabadít bőrből vagy szőrméből készült ruhadarabjaitól, kiegészítőitől. Az utasok az alapos ellenőrzés után szinte teljesen meztelenül léphetnek fel a gépre.

A film elsősorban a New York-i divathétre érkező utasokat célozta meg, akiket csak a divat érdekli és az állatok fájdalma meg sem érinti. A reklámot csütörtökön kezdték volna el vetíteni New York három legnagyobb repterén. Mindez azonban meghiúsult, ugyanis a vezetőség úgy vélte, hogy a video túl erotikus, túl provokatív és felháborító jeleneteket tartalmaz. A társaság szóvivője a film betiltását azzal indokolta, hogy a repülőkön kiskorúak is utaznak, akiknek a jelenetek túl ijesztőek és félelmetesek lehetnek.

Pamela Anderson ennek ellenére sem adja fel, hisz van épp elég ismeretsége ahhoz, hogy a video ne kerüljön a süllyesztőbe és így vagy úgy elérje a célját vele, az állatok teljes védelmét. A PETA vezetősége bízik abban, ha a várókban nem is, de azért egyes járatokon sugározni fogják a filmet. "Nagyon örülök ennek a hirdetésnek, végre arról szól, amiről csak kevesen mernek beszélni! Az embereknek nem kellene valódi szőrmét viselniük!" – mondta el a szőke bombázó a reklám sajtótájékoztatóján.

Íme a videó:

Kapcsolódó cikkek:

Nő az önbizalom »
Pamela Anderson és Vivienne Westwood »
Donna Karan állatvédő lett »
A Cavalli birodalom »
Hogy jön Bambi a divathoz? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés