Paris Hilton: Örihari

Ha a huszadik század a zsenialitás százada volt, akkor a huszonegyedik az ostobaságé lesz? Legalábbis ez idáig minden jel erre mutat. Elég csak jóhiszeműen bekapcsolni a televíziót, esetleg fellapozni egy pongyolább könyvet vagy újságot, máris dől a hülyeség. Az pedig, hogy a csillagos égig magasztalt, sehonnani celebritások egy észrevétlen pillanat alatt ellepték a bolygót, maga a döbbenet. (Itt a celeb szót a fogalom legrosszabb értelmében használjuk.)

Talán Paris Hiltonra aggatták elsők között az előbb említett becses jelzőt, és a kisasszony tett is érte, hogy celebnek lenni a lehető legnegatívabb titulus legyen. Az önmagában áldás, ha valaki a Hilton szállodalánc sarjaként érkezik a világra, de hiába lesz az ember a földkerekség egyik legmódosabb családjának az örököse, ha neveltetése annyira félresiklik, hogy még tulajdon nagyapja is kitagadja az örökségből. Ergo Miss Paris-nek harminc esztendős korára sikerült annyi botrányt letennie az asztalra, hogy egy lyukas garast sem kap William Barron Hilton halála után. Minden pénzösszeg jótékony kereteket gazdagít majd. Nofene!

 

 

 

   

 

A trónfosztott örökösnő tehát a féktelen és végeláthatatlan partyhadjáraton kívül, csak egy kis priusszal büszkélkedhet jogtalan droghasználatért, illetve több valóság show-ja közül a ’My new BFF’ reality-vel (csúnyán magyarosítva: Öribari kerestetik). Nos, egyetlen egy alkalommal sem fordult meg a fejemben eddig az öngyilkosság gondolata, de az Öribarikat tátott szájjal bámultam, és majdnem lemartam ez idő alatt magamról a bőrt. Hogy miért szeretne bárki is a szerény intelligencia hányadossal megáldott, bárgyú vigyorú celebnő barátja lenni, az örök kérdés marad. De az, hogy ezeknek a szegény kislányoknak tényleg egy ilyen példakép lebeg a szeme előtt, az valósággal félelmetes. Valóban ekkora nyilvánosságot kell adni neki és a hozzá hasonló üres fejű instant nőknek a médiában? És ha igen, igazából kíváncsiak rájuk az emberek?

 

Akkor lenne egy rossz hírem: Paris és a többiek nem képviselnek semmiféle divatirányzatot. Sosem volt és nem is lesz sikkes az ostobaság, a vég nélküli partyzás, a véletlenül ’netre került’ szexvideó és a felesleges cicoma. Mennyivel fontosabb dolgok is vannak ezeknél a világon, igaz lányok? Például az, hogy önálló, sikeres és boldog felnőtt nők legyünk.

 

   

 

   

 

 

 

 

 

Szentesi Évi

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Divattervező bárki lehet! »

Cipész a kaptafánál és Paris Hilton hol? »

Less be Paris születésnapi partyjára! »

Ezt még Parisról se gondoltad volna! – képekkel »

Paris Hilton lenyúlta Louboutin ötletét! »

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés