Paris Hilton legújabb kedvence

Paris Hilton időről időre megjelenik valami újjal, sok esetben meghökkentő dologgal. Általában a pasikalandjairól, egy-egy átmulatott éjszakáról vagy hihetetlen pénzköltéseiről cikkeznek. Ám most legújabb kedvencét, egy papagájt mutatott be a nagyközönségnek – ami ellen jelenleg még nem tiltakoznak az aktivisták – nem úgy, mint a kinkajouja ellen.


Ezúttal egy afrikai szürkepapagájjal lepte meg magát a szállodalánc örökösnője, amit a paparazziknak is büszkén mutogat. Még nem tudjuk, miért épp papagájt választott, ám az biztos, hogy most nem polgárpukkasztó híreket teremt.


Állítása szerint nagyon „jófej” állat, vicces a személyisége, csak egy baja van: még nem tudja, milyen nevet adjon neki (javaslatokkal lehet élni az egyik népszerű közösségi oldalon!). Már többszáz hozzászólás érkezett, a legszebb nevektől egészen a meglepőkig találhatunk ötleteket.A képek szerint nem légből kapott gondolattól vezérelve vette meg kis kedvencét, hiszen már nyáron is egy papagájjal pózolt. Eseteg új hullám indult el a sztárvilágban ezzel?.. Reméljük, az új kisállat nem vonja el a figyelmét a többitől, hiszen otthon várja őt a kilenc kiskutyája, görénye, kinkajouja és természetesen egy törpemalac, amin már nem is csodálkozunk, mivel egy ideje felkapott kedvenc lett Hollywoodban. 

Kapcsolódó cikkek:

Coin- Paris Hilton partyján jártunk »
Rózsaszín álom Hollywoodban »
Butterfly effect »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés