Peace and Love by Lara Stone

Korábban már beszámoltunk Nektek arról, hogy Madonna helyét a fiatal modell, Lara Stone vette át a Louis Vuitton divatház tavaszi/nyári kampányában. Bemutattuk Larát, az ifjú tehetséget, most pedig a kulisszák mögé kalauzolunk Benneteket. Ismerjük meg Marc Jacobs elképzeléseit és pillantsunk be a fotózás előkészületeibe!

A neves fotográfus, Steven Meisel újra a fedélzeten! Marie-Amélie Sauvé stylisttal, Pat McGrath fodrásszal és a közismert sminkmesterrel, Garrennel együttműködve varázsolták Larát ellenállhatatlanná a Louis Vuitton új kampányához. Marc Jacobs ebben a kampányban sem mondott le az utazás motívumáról, csupán kiegészítette egy új szereplővel.

A képek háttere egy nyugodt, zöld tisztás illúzióját kelti, mely amolyan „szerelem és béke” szigeteként funkcionál a kampány filozófiájában. A kompozícióba tökéletesen beleillik Lara Stone modern, de ugyanakkor ikonikus alakja. A fiatal modell – Marc Jacobs szavaival élve – egyszerre jeleníti meg az érzékiséget és az örök érvényű szépséget.A divattervező elképzelése, és persze a kemény munka eredményeként hat fotó született, melyekről sokak szerint az ifjú Bridget Bardot néz vissza ránk. A fényképeken nagy szerepet kapnak a különböző kiegészítők is, az egyedi tervezésű farmer táskáktól kezdve a különleges pázsit színű csizmán keresztül az élő galambokig, mind a békét és a szeretetet hivatottak megjeleníteni.A márka kommunikációs igazgatója, Antoine Arnault úgy vélekedik, hogy egy meglehetősen optimista és impresszív fotókból álló reklámanyagot sikerült létrehozniuk. A kampány-video megjelenésének hivatalos időpontja februárra tehető, és szerinte akkor azokat is magával ragadja ez a különleges varázslat, akiket a képek még nem csábítottak el teljesen. Kíváncsian várjuk az anyagot, de a márka és a modell rajongói számára már a fotók is magukért beszélnek. 

Kapcsolódó cikkek:

Fiatalok előnyben! »
Nem vagyok én apáca… »
Style noir: bűnös pillantások »
Botox-bakik »
Légiesen könnyed és ámulatba ejtően szép »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés