Pénzért ülnek be a sztárok a divatbemutatókra!

Azt mindig is sejtettük, hogy egy-egy híresség arca nem véletlenül köszön vissza ránk a divatbemutatók közönségének első sorából. Nemrég azonban napvilágot látott egy lista, amiből azt is megtudhatjuk, hogy a sztárok pontosan mennyit is kaszálnak egy ilyen „fellépéssel”.

Ha a fizetésük tekintetében felállítunk egy rangsort, akkor a legjobban kereső nézegető címe kétségkívül a barbadosi énekesnőt, Rihannát illeti, ugyanis ahhoz, hogy egy divatbemutatón jól látható helyen üljön, minimum 100 ezer dollárt kér el, de általában többet. Őt a felsorolásban Beyonce követi, aki 80 és 100 ezer dollár közötti összegért is megteszi ugyanezt.Mary Kate és Ashley Olsen meghívása nem nagyon kifizetődő, ugyanis bár a híres ikerpár már fejenként 80 ezer dollárért is tiszteletét teszi egy divat show-n, általában egyszerre jelennek meg, így ketten együtt Rihanna gázsiját is túlszárnyalják.

Jennifer Lopez 2005-ben ugyancsak 80 ezer dollárért haknizott egy ilyen eseményen, ma már az összeg kevesebb mint  feléért, 30 ezer dollárért is megvehető az énekesnő. Lindsay Lohan is vesztett jelenléte értékéből. Míg 2006-ban 60 ezer dollárt is kifizettek neki, hogy megjelenjen, ma örülhet, ha meghívják.A két fiatal színésznő, Leighton Meester és Hillary Duff 40-40 ezer dollárért tekintik meg a legújabb trendeket, Clive Owen pedig már 10 ezer dollárért is elvállalja a feladatot.A sort Kristen Bell és Paris Hilton zárja, az előbbi pénzt nem kér, de a repülőjegyét kifizetteti ha beül, Paris Hiltont pedig lassan senki sem hívja meg.

Ti mennyiért vállalnátok ezt a megerőltető „munkát”?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés