Plasztiknyulak, angyalok

Az egyik legújabb, fiatal amerikai hölgyek körében végzett közvélemény-kutatás szerint többen szeretnének Victoria’s Secret modellek lenni, mint mezítelen Playboy macák. Remek hír, legalább annyira, mint a csökkenő ózonlyuk. Egyszóval - lassan, de biztosan - mégiscsak változik a nőideál.

Pamela Anderson sok évvel ezelőtt azt nyilatkozta, sosem volt elégedett az alakjával. Ez a mindig csinos hölgy, aki a 90-es es években valóságos ikonná vált, meglehet, hogy egyszer sem eresztett el egy egészséges mosolyt, amikor a tükörbe nézett. Plasztikai műtétet plasztikai műtét követett és a gyönyörű fiatal lánynak mára csak egy műanyag mása maradt. Nyilván szubjektív, hogy kinek mi a szép, de ahhoz némi köze lehet a Playboy-nak, hogy miért van ma annyi torz testképpel rendelkező nő. A szépítő műtétek funkciója egy kissé átfogalmazódott. Nem rontania kellene, hanem javítania, hisz a nevében is benne van a lényege, és itt nem az implantátumra gondolunk.
 

 

 

 

 

 

 
A Victoria’s Secret angyalkákat a világ leggyönyörűbb, természetes szépségeiből választják ki. Félistennők ők, legalábbis a show erejéig feltétlen annak tűnnek. Komoly munka előzi meg, rengeteg edzés és önmegtartóztatás, amit tiszteletreméltónak tartunk. Késsel kevesekhez nyúltak közülük, ha ez mégis megtörtént, eddig a jóízlés határain belül maradt. Nem azt mondjuk, hogy rosszul kell éreznie magát egy átlagos kinézetű lánynak azért, mert nem égig ér a lába, csupán a kitartásukról kell példát venni. Mindenki képes kihozni magából a maximumot, ha nem is jut el vele addig a bizonyos kifutóig.   

 

 

A lényeg valójában az, hogy csodálhatjuk ezeket a nőket távolról vagy közelről, diétázhatunk egész életünkben és magunkra ránthatjuk - lehetőségeinkhez mérten - a fél kozmetikát, azt a jóleső érzést még egy VS angyalka se vegye el tőlünk, amit egy tányér isteni, szaftos pörkölt után érzünk. Legfeljebb köretet nem kérünk majd innentől fogva mellé.

 

Szentesi Évi

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Földre szállt angyalok »

Alessandra Ambrosio és a 2,5 millió dolláros melltartó »

Victoria’s Secret Nicholas Kirkwood sarkakon »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés