Presszó hírnév habos presztízzsel, elvitelre!

„Machiatto, ristretto, cappuccino, celebek kezébe az való!”- gondolhatják azok, akik igazi jelenséggé változtatták azt a sztárszokást, minek elengedhetetlen kelléke a koncepciózus, mégis véletlenszerűség álcáját viselő öltözék, a karon fityegő designer-táska és az elmaradhatatlan kávé elvitelre. Azonban ez a kávészünet mintha egy kicsit másról szólna, mint az irodaház földszinti kávéautomatája mellett a vizezett, fekete lötty hidegkirázós felszürcsölésének rituáléja…

 

 

 

 

 

 

 

A csokoládé az istenek eledele, a kávé meg - úgy tűnik - a hírességek itala.  Hollywood-falva apraja-nagyja találóan a csillagocskával jelölt nedű fogyasztását, mint a kitüntetettség szimbólumát bérelte ki magának. Amint azt a mellékelt ábrák is mutatják, minden útjuk a Starbucksba vezet, ezért a lesifotósok ma már nem csak partikon, bárokban és klubokban kaphatják lencsevégre az ismertségek italfogyasztási szokásait (és azok eredményét), hanem az utcán, parkban, séta és shopping közben is.

 

 

 

 

 

 

 

Az érdekes módon folyton kávéra szomjazó hírességek valóságos oázisként látogatják a kávéházláncot. A kilincs egymásnak adogatása azonban nem csak a felpörgető kortyok jóleső fogyasztásáról, hanem az extraerős páváskodásról is szól. Mi sem igazolja ezt jobban, mint a méregdrága tollakkal ékeskedő koffeinmadárkák mutogatható kelléktára.

 

 

 

 

 

 

 

De még mielőtt csípős nyelvünkkel emészthetetlenné fűszereznénk a látványkonyhát, és a feketébe is cukor helyett sót szórnánk, azért meg kell, hogy jegyezzük, ha csillag módjára lenne mit a „kávéba” aprítani, mi is mindenből a legkiválóbbat viselnénk és fogyasztanánk. Ahogy - lehetőségeinkhez képest - tesszük ezt most is. A nem elhanyagolható különbség „mindössze” csak annyi, hogy sosem címkével kifelé.

Vigyázat, celebek, nehogy a hírnév is instant legyen!

 

 

 

 

 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

Zuhair Murad, a hírességek kedvence »

2012 legemlékezetesebb divatpillanatai »

Mérlegen a sztárvalóság »

Ők a divatra szavaztak »

Tévedni sztár dolog »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés