Provokálj tökéletes fehérneműben!

A luxus kategóriás fehérneműk közül hosszú évek óta az egyik legelismertebbek az Agent Provocateur darabjai. A mindig igényes és kifinomult kreációk közül a cég legújabb kollekciója csúcs minőségű csipkéből és selyemből készült, a fekete a vörös és a méregzöld színek dominanciájával.

Az új kollekció három fő részre osztható, a fehérneműk típusa szerint. Az elsőbe a rengeteg, lágy esésű selymből és csipkebetétből álló kombinék és hálóingek tartoznak. A fekete dominanciáját néhol megtörik vörössel; ezáltal adva különleges hangulatot az daraboknak. A nőies vonalakat és az esztétikumot szem előtt tartó tervezés ezeket a fehérneműket a titokzatosabb nőkre tervezte, akik szerint megáll a régi mondás: “A kevesebb, néha több! “


A második szekciót átmenetnek is nevezhetnénk, hiszen olyan fűzőket és csipke body-kat sorolhatunk ide, amik inkább mutatnak, mint sejtetnek; megtartva természetesen az Agent Provocateur-től megszokott eleganciát. A fekete és vörös színek mellett itt kerül elő a méregzöld, ami biztosítja a kellő hatás elérését. A részletgazdagság és az apró kiegészítő elemek gondos elhelyezése az efajta fehérneműknél létfontosságú, ahogyan a túlzások elkerülése is. A képek alapján látható, hogy a tervezők ezt is sikerre vitték.


A harmadik típusba olyan fehérneműk sorolhatók, amelyek a legkevésbé sem mondhatók diszkrétnek és visszafogottnak. A keveset takaró, akár háló szerűen a testre simuló darabok nyilván valóan nem mindennapi viseletnek készültek. Ennél a kategóriánál félő minden kollekciónál és fehérnemű gyártónál, hogy a készítők nem tudják megtalálni és nem átlépni azt a vékony határvonalat, ami elválasztja a “még esztétikust“ a “már túlzástól“. 


Az utolsó csoport megítélését jobb, ha mindenki maga dönti el, hiszen ez nem csupán ízlésbeli kérdés. Az Agent Provocateurnél – mint az összes többi márka darabjainál is – a legfontosabb, hogy viselőjük tökéletesen és konfortosan érezze magát a kiválasztott termékben!

 

Szabó Lili

 

 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés