Rachel Roy és Estelle tavaszra ékszerekkel lep meg

Ha szereted Estelle stílusát, most igazán szerencsés helyzetben vagy! Azt már jól tudjuk, hogy a pop énekesnője, teljes nevén Estelle Fanta Swaray imádja az amerikai fiúkat, de azt kevesen tudjátok, hogy ékszertervezésre adta a fejét.

Úgytűnik, a zene már nem köti le annyira, így ő is beállt a többi sztár divattervező sorába.  Legújabb ötlete, hogy ékszereket tervez, egy neves divattervezővel Rachel Royal.
 Rachel Roy
 Estelle

Estelle ismerős lehet már számotokra, de hogy ki is valójában Rachel? Ő egy nagyon híres manhattani divattervező, aki különleges szépségét indiai apjától és holland édesanyjától örökölte. Már a fashion.hu-n is bemutattatuk őt Nektek. Hosszú ideig a Rocaewear divatcégnél dolgozott, mint a női és gyermek divatért felelős részleg igazgatója, 2005-ben azonban saját vállalkozásba kezdett, és saját kollekciót adott ki az amerikai, városi nő számára. Azóta olyan híres embereknek is tervezett, mint Lucy Liu, vagy az amerikai elnök felesége, Michelle Obama.


Egy kis ízelítő Rachel ékszerkollekciójából:

 

Estelle már rég óta nagy rajongója Rachel-nek, így nem volt kérdés, hogy ki lenne az a tervező, akivel szívesen együtt dolgozna. A munkálatoknak azonnal nekiláttak, és még a héten bejelentették, hogy közösen dobják majd piacra ékszerkollekciójukat, 2010 tavaszán. A hölgyek ígérték, még idén napvilágot láznak a meseszép ékszerek tervei. Ez az együttműködés az igazi stílussiker receptje, már csak az a kérdés mennyire fog tetszeni a fiataloknak az új Estelle.

  

Kapcsolódó  cikkek:

Ismerd meg Rachel Royt! »
H&M az AIDS ellen – sztárokkal »
Rabul ejt a szépsége »
Blis Lau ékszerkollekció »
Totális giccs vagy kislányos őrület? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés