Randi receptek divatkrízisben

Szombat este van. Ruha-dzsungel az ágyunkon, mi pedig üresen maradt szerkényünk előtt megtörten ácsorgunk. Egy természetfeletti erőnek imádkozunk, hogy küldjön valami jelet, vagy legalább egy stylistot, aki egy óra alatt magabiztos szupermodellé változtat. Ahogyan a hadseregben a katonák, úgy mi is önként vállalkozunk az őrült küldetésre. A cél: megszerezni egy szexi hímnemű szívét! A következőkben arra keressük a választ, mi az, ami az első randin tutira megtöri a pasit!

Sírig tartó szerelem, vagy egy unalmas és kínos este egy idegennel, akit nagy valószínűséggel egy „majd hívlak” kezdetű elcsépelt mondat után soha többé nem látunk. Az esély 50-50%. Az első randi mindig meghatározó, ilyenkor pedig egy nő legfontosabb feladata, hogy bomba formában legyen. Az önbizalom, na meg a kényelem a kulcsszó, hiszen ha önmagunkkal rendben vagyunk, könnyebb lesz másokkal is megszerettetni személyiségünket. Íme néhány összeállítás melyek típusunknak megfelelően az első randin biztosan a srác karjai közé repítenek!Romantikus nőiesség: Akik a regényes szerelmi történetekben hisznek, valószínűleg ez lesz a stílusuk. Legyen szó sétáról vagy vacsoráról, a ruhák mindenhol megállják a helyüket. Idén a pasik szívét főként a nőiesebb fazonok dobogtatják meg, a barack és a fehér színei pedig a nyáron reneszánszukat élik. Szemérmetlenül romantikus, ugyanakkor szexisen áttetsző darabok, biztosan megmozgatják fantáziájukat. Szerezz be mellé gyöngyös nyakláncot vagy egy virágos kardigánt, hidd el, a nem kell sokáig várnod majd a herceg csókjára.Elegáns, vagány kamaszlelkek: Persze nem mindenki elveszett hercegnő, és a srácok sem mind vágynak a megmentő szerepére. Nem kell tehát mindenképpen a lágy kisasszonyt eljátszani, a belevaló, határozott kamaszlány is szívtipró lehet.  A legjobb, ha a laza tini stílust keverjük az eleganciával, ebből ugyanis meglepően jó eredmény születhet. Egy tuti tipp: a blézer mostanság nagyon menő, főleg a krémszínű és bézs variáció, egy hozzá illő sorttal vagy szoknyával pedig egy igazi randisztár lehetsz. Kiegészítőnek sálak és karkötők hadát bátran viseld.

Kislányos báj: A pajkos kislány mindig hatásos a macsó típusú pasiknál. Ettől a szerkótól ugyanis rögtön úgy érzi majd, hogy védelmezően eléd kell ugrania, hogy megvédjen mindentől és mindenkitől, aki mozog. Tipp: Az ilyen típusú összeállításnál inkább kisebb, diszkrétebb nyakláncokat viseljünk, mert a nagyobb fajták elterelhetik a figyelmet a lényegről,  a ruháról. Ha pedig mini szoknya, a fodros harangszoknya ennek az kombinációnak elmaradhatatlan része.

Lányok, a randizás első szabálya még mindig az, hogy érezzük jól magunkat, merjük megmutatni egyéniségünket. Ami fontos, hogy ez látszodjon azon is, amit viselünk, és mindeképpen a kényelmesebb darabokat részesítsük előnyben, a nagyon kihívó darabokat pedig az első randin lehetőleg mellőzük. Innentől már csak rajtatok a sor!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés