Retró hangulat a Wildfoxnál

Talán kevés ország hangsúlyozza annyira hazaszeretetét, mint Amerika - erről meggyőződhetünk a most készült képek és kollekció alapján, amely igazán szimbolikusra sikerült.

Bár a Wildfoxnak már megjelent a tavaszi-nyári kollekciója, sőt már az ősziből is ízelítőt kaphattunk, a hidegebb idő előtt még készítettek egy Wildfox Holiday/Resort 2010 kollekciót is.

A ruhadarabok kissé retró hangulatúak, persze pozitív értelemben, hiszen remekül visszaadja így Amerika hétköznapjait.

A képeken nyoma sincs kampánynak, környezetvédelemnek vagy öko tudatosságnak, egyszerűen csak átlagos, hétköznapi emberként jelennek meg a képeken a modellek.

A fagyi, Marilyn Monroe, a sztárok csillagai, egy gyorsétterem mindennapi dolgok egy amerikai életében, s nem számít különlegességnek az sem, ha Supermannel találkoznak az utcán. Az zászló pedig még jobban megerősíti az amerikai feelinget.A ruhák stílusa a 90-es évekre emlékeztet: magas derekú nadrág, övtáska, sportcipő lábszármelegítővel, bő pulóverek, feszes nadrágok és baseballsapka – mind a régmúlt divatja, csak újabb kiadásban.A képeken Tiernan Cowling szerepel, a hajat Kimberlye Gordon készítette, az öltözetért pedig Meredith Leyerzaph, Emily Faulstich és Kimberlye Gordon a felelős. A fotókat készítette: Mark 'the Cobrasnake' Hunter.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés