Robert Pattinsont az örökkévalóságnak!

Robert Pattinsonnal is bővül a halhatatlan sztárok tábora és jelen esetben nem a vámpír énjére gondolunk.

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Robert Pattinson az elmúlt hónapokban egyre felfelé ívelő népszerűségnek örvend, lányok milliói cserélnének helyet aktuális partnerével, egyetlen pillantásáért is sorban állnak a hölgyek, és nem mellesleg jó színésznek is tartják.

A színészt nemsokára már élethű viaszbábúként is megcsodálhatjuk Madame Tussauds Panoptikumában, ami manapság nagyon nagy dolognak számít. Az itt felsorakoztatott híres, neves személyek között megjelenni, igen nagy megtiszteltetés, hiszen úgy tartják, hogy nem is igazi világsztár az, akiről nem készült életnagyságú viaszbábú. Úgy néz ki Pattinson elérte ezt a szintet…A Panoptikum nagy múltra tekint vissza, több évi vándorlás után 1835-ben került Londonba, a Baker Streetre, majd 1884-ben költözött jelenlegi helyére a Marylebone Roadra. Jelentőségét a gyűjteménynek az is mutatja, hogy már az Angol Örökség részévé nyilvánították.Rengeteg színész, művész, zenész, sportoló, politikus, király és egyéb híres vagy hírhedt személy képmása jelenik meg viaszba öntve, melyek megdöbbentően élethűek és a névsor több évtizedre, évszázadra is visszanyúlik. Egyes szobrok igen nagy pénzösszegből készülhettek csak el, egyik ilyen Kylie Minogue alakja, akit átszámítva majdnem 20 millió forintért formáltak bábúvá. Érdekessége, hogy Kylie beszélni is képes, igaz csak egy mondatot suttog el, ha közel hajolunk hozzá. A zongorán pózoló Kylie fenekét újra kellett formálni, ugyanis sok fogdosástól, az idők során elkopott.


A kiállítás több teremre osztható, található Bollywood terem, sport zóna, és a Blush névre hallgató rész, ahol olyan világsztárok mellett fényképezkedhetünk, mint a Beckham házaspár, Cameron Diaz, Orlando Bloom, Drew Barrymore, Nicole Kidman, Angelina Jolie stb.  és valószínűleg ez a terem fogja őrízni Robert Pattinson alakját is.A felsorolásnak természetesen nincs vége, hiszen a zene és a kultúra is külön színteret kap. Az előbbiben Jimi Hedrix, a Beatles, Bob Marley és Freddy Mercury mellett helyet kap Justin Timberlake is, míg az utóbbiban Einsten, Newton és Darwin kel életre a szemünk előtt.A világ vezetőinek termében inkább politikusokkal, híres királyi családok tagjaival találkozhatunk, többek között Diana hercegnő és Hitler is ott áll viaszba öntve.Hogy a szórakozás még mélyebb nyomot hagyjon a látogatókba és egy életre megjegyezzék a Panoptikum csodáit a Chamber of Horrors terem ajtajai is nyitva állnak a kíváncsiskodók és a bátrak előtt. Ide várandós hölgyeknek, gyerekeknek és szívbetegeknek nem ajánlott a belépés, ugyan is válogatott effektekkel és élő színészekkel riogatják a vállalkozó szelleműeket.


A Stardome-ban híres nagyasszonyok varázsolják el az oda bekukkantókat, mint például Marilyn Monroe, Lisa Minelli, Judy Garland.Annak ellenére, hogy az igazi és legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező kiállítás Londonban van, Madame Tussaud Panoptikuma a világ több pontjára is telepített kiállítást, hogy minél többen csodálhassák meg a sztárok valósághű, életnagyságú viasz bábúit. Ma már a Múzeum megtalálható Hong-Kongban, Amszterdamban, Las Vegasban, New Yorkban, Washingtonban, Berlinben és Sanghajban is.

Reméljük az új taggal, Robert Pattinsonal bővült kiállítást minél többen meg tudják majd látogatni, hiszen az, aki megtekinti ezeket a viasz szobrokat, csodálatos és varázslatos élménynek lehet részese.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés