Robert Pattinsont pucér nőkkel fotózták!

Robert Pattinson majdnem teljesen pucér nők gyűrűjében pózol az amerikai Details magazin márciusi címlapján. A GQ által legstílusosabbnak kikiáltott színész a remekül sikerült, bár erősen pornográf fotókon bebizonyítja, hogy modellnek sem utolsó!


Február 28-án kerül az újságosstandokra a Details magazin márciusi száma, melyben egy meglepő interjú lát majd napvilágot a Twilight-széria sztárjával, Robert Pattinsonnal. Bár az egész interjúra még várni kell a lap megjelenéséig, de a szexi vámpír 16-os karikás képei már bejárták a nemzetközi sajtót.

A magazin címlapján Robert egy nő ölében ül, miközben a lábát, és egy másik modell fenekét fogja. Azonban ez még mind semmi a sorozat további fotóihoz képest, melyek akár Madonna 1992-ben kiadott Sex Bookjában is helyet kapnának.

Az ifjú sztár talpig felöltözve pózol majdnem anyaszült meztelen modellek mellett – nem kétséges, hogy a magazin férfiak számára készül. A provokatív fotókat a sztárok egyik legkedveltebb fotósa, Norman Jean Roy készítette az újság számára.

A magazinban megjelenő interjúból olyan titkokat tudhatunk meg, amikről eddig még sehol máshol nem olvashattunk. Pattinson például a kutyájához fűződő különleges viszonyról is őszintén vallott: "Szerintem valami gond lehet az érzelmes oldalammal. Az egyetlen érzelmes kapcsolatom a kutyámmal van. A kapcsolatom a kutyámmal, az nevetséges."

A fotókon Robert hozza a formáját, végtelen hidegséggel állja ki a gyönyörű modellek ostromát. De azért így is akadnak néhányan, akik helyet cserélnének a csinos hölgyekkel. Te is közéjük tartozol?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés