Rolling Bazaar / Harper’s Stone

A Harper’s Bazaar novemberi számának címlapsztárja egy legendás rockikon és egy gyönyörű topmodell közös gyermeke. Mick Jagger és Jerry Hall lánya, Georgia May Jagger egyedi stílusával, különleges karakterével és született tehetségével bebizonyította, szülei méltó utódja lett.

Georgia May Jagger mindössze 18 évesen kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy a Harper’s Bazaar címlaplánya legyen, így a páratlan gyermekkor után valószínűleg egy páratlan felnőttkornak és karriernek néz elébe, melyben modellként és tervezőként egyaránt saját babérokra tör.

A modellkedés nem egy vadiúj terület Georgia életében, hiszen már több alkalommal vonult végig egy-egy neves divatház, többek közt a Chanel kifutóján, nemrégiben arcát adta a Rimmel London kozmetikumokhoz, és több éve együtt dolgozik a Hudson Jeansszel.

Pikáns, provokatív felvételek jellemzik általában a Hudson Jeans kampányait, melyek közül néhányon Georgia egy szál farmerben pózol. Ilyen beválallós fotókért cserébe pedig a márka tollat adott az ifjú Jagger kezébe, és megengedte, hogy 2011-es tavaszi/nyári darabjait a lány tervezze meg.

Jagger emblematikus, vastag szája, és Hall hosszú, aranyszőke haja a képek tanúsága szerint tökéletes párosítás. Georgia, úgy tűnik, sikerrel vette át a stafétabotot manöken édesanyjától, örökölte tőle tehetségét, hiszen igazi profiként mozgott a magazin fotósa, Hedi Slimane kamerái előtt.

Csodás, hullámos hajzuhatag, fantasztikus ruhaköltemények, csábító beállítások és egy patinás épület. Ezek jellemzik Georgia fotósorozatát, mely igencsak drámaira és rockosra sikeredett. A kérdés csak az, hogy vajon édesanyjától vagy édesapjától örökölte ezt a vonzó kisugárzását?

Míg a gyönyörű frizura Didier Malige keze munkáját dicséri, addig a mesés make-up a Chanel egyik vezető sminkesének, Yuminak köszönhető. Az öltözetek fő támogatói pedig Michael Kors, a Gucci és a Blumarine, az ékszereket illetően pedig a Cartier-t és a Chopardot illeti a dicsőség.

Bár a fotósorozat inkább csak a modell felmenői miatt lett érdekes, a képeket elnézve bátran kijelenthetjük, Georgia May jól döntött, amikor ösztöneire és talán édesanyjára hallgatva a zeneipar helyett a divatipart választotta.

 

Forrás: www.harpersbazaar.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés