Romantikát idéző szépségek

Minden nővel megtörténik élete során, hogy beleszeret egy táskába. Hasonlóan éreztem, amikor megpillantottam a Valentino 2010-es tavaszi-nyári táskáit

Egy igazán divatos tartozékává válhat minden divat tudatos hölgynek.


Ahogy már eddig is olvashattátok, a legtöbb tavaszi ruhakollekcióra rányomta bélyegét a romantika, valamint a gazdag színvilág. Ezek a táskák tökéletesen passzolni fognak Hozzád és tavaszi ruhatárodhoz.


Irigylésre méltó szépségekről van szó. A kivitelezés tökéletesnek mondható. Virágok adják a fő motívumot, ezek közül is a rózsa a meghatározó. A másik fő jellemzője a kollekciónak a masnik és fodrok sokasága. Ezeket az elemeket az új Valentino ruhákon valamint cipőkön is felfedezheted.A minőség is garantált. A virágokat kézzel hímezték, minőségi bőrből készültek. Mágnessel záródnak a táskák, valamint szaténbélés biztosítja tárgyaink épségét.Ha nem nyerték el a tetszésed a romantikát idéző táskák, akkor sem kell aggódni. A tavaszi kollekcióban egy-két eltérő darab szintén felfedezhető. Az élénk színek itt is garantáltak. Az eltérés szembeötlő, mintha két különböző kollekcióról beszélnénk. Ezeken a táskákon egyáltalán nincs virág, helyette egy-egy masni emlékeztet minket a kollekció fő vonalára. Néhány darabnál azonban még ez is elmaradt.


Ha szavazni kellene, melyik divatház tavaszi táska kollekciója sikeredett a legjobbra, számomra Valentino elragadó, divatos táskái nyernének. Te mit gondolsz? Oszd meg véleményed a Többiekkel és velünk!

Kapcsolódó cikkek:

Hordhatatlan ruhák egy életre keltett tündérmesében »
A feltűnés édes íze »
Búcsú a vöröstől, hódít a fekete! »
Menő masnik »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés