Rövidnadrág, a kötelező alapdarab

A melegben nincs is kellemesebb és kényelmesebb viselet, mint a rövidnadrág. Idén lehet hosszúságát tekintve forrónaci vagy hosszabb szárú, a lényeg, hogy mindenképp térd fölé érjen.

Négy alaptrendre különíthető el az idei rövidnadrág-felhozatal, most ezeket mutatjuk be Nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

Farmerben szabadon

A laza, sportos, fiatalos szettek elengedhetetlen kelléke. Nyaralni el se induljunk egy farmeranyagú forrónadrág nélkül, mely remek napközben a partra egy gumipapuccsal és laza pólóval, viszont éppígy megállja a helyét egy szandállal és megfelelő kiegészítőkkel egy városnézős túrán is.


Színes, mint a nyalóka

A színes shortokat elsősorban vidám csajoknak,napbarnított bőrhöz ajánljuk. Nincs is annál üdítőbb, mint már öltözékünkkel feldobni saját napunkat! Persze a színes összeállításokkal azért vigyázzunk, mert könnyen egy papagáj benyomását kelthetjük, ha túl sok színt aggatunk magunkra.


Örök klasszikusok

Éljenek a klasszikusok, az olyan összeállítások, melyekben akár az irodába is beülhetünk! Ezeknél fontos a hosszúság, mindenképp térdig vagy az alatt érjen a kiválasztott darab! Divatos és elegáns az élére vasalt változat, csodás kiegészítője lehet egy fehér blúz és egy magas sarkú.


St. Tropez-i életérzés

Bridget Bardot stílusa sosem megy ki a divatból. Ha szeretjük a romantikát és letisztultságot, mindenképp lessünk el egy-két trükköt a dívától! Ez az aprókockás nadrág platformcipővel és hatalmas napszemüveggel egészen biztosan Neki is tetszene.


Melyik stílust választod?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés