Ruhafetisizmus

A sztárokat is rabul ejti!

Emma Watson a csipke rabja


Mi a fétisruhadarabja? A csipke, mely több mint egy egyszerű díszítőelem, Emma Watson számára a részletekben rejlik az igazán stílusos megjelenés. A csipkét igazán imádja, és szinte minden esetben magára ölti, ha teheti.


A függőség mértéke: Egy őszinte vonzalomnak vagyunk tanúi! A Harry Potter sztárja hagyja, hogy magával ragadja a kislányos életérzés. Magára ölt csipkét, fodrot és masnit, fittyet hányva az aktuális divatra, de valljuk be, ezt teszi igazán bájossá.


Kate Moss a zakó fogságában


Mi a fétisruhadarabja? Legyen fehér vagy fekete, Kate Moss számára az első számú ruhadarab a zakó. Kate bármilyen ruhaneműt méltósággal tud viselni, legyen az répanadrág, csónaknyakú pulóver, vagy bármi más.  Noha a ruhatára változik, a zakó mégis örök, klasszikus, pótolhatatlan darabja marad a felszerelésének.


A függőség mértéke: Szinte már fizikai! Látta valaki kicsit hűvösebb időben zakó nélkül? Szinte a második bőrévé vált!


Diane Kruger és a rövid, fehér ruha románca


Mi a fétisruhadarabja? Diane Kruger számára a rövid fehér ruha a bevált recept. Lehet csipkés, rövid, vékony anyagú, a lényeg, hogy van mivel a vörös szőnyegen brillírozni.  A stílust tekintve a német színésznő legfőbb fegyvere az egyszerűség.


A függőség mértéke: Elhanyagolható. Noha „megcsalta” más ruhadarabokkal, a rövid, fehér ruhácska mindig a szíve csücske marad.


A báránybőrbe bújt Keira Knightley


Mi a fétisruhadarabja? A báránybőr téli kabát örök darab a színésznő számára, joggal, hiszen kényelmes viselet, megóv a hideg téli napok hűvös szelétől és ráadásul világos színének köszönhetően bármivel hordható.


A függőség mértéke: Szentimentális love story-nak vagyunk a szemtanúi. Ha beköszönt a nyár, nehéz lesz az elválás…


Kristen Stewart a Converse vonzásában


Mi a fétisruhadarabja? Kirsten Stewart imádja a kényelmet, de a farmer mellett az igazán elhagyhatatlan kiegészítő számára a sportcipő. Shopping a városban, vagy fotózás a vörös szőnyegen? A Twilight sztárja a Converse-re esküszik.


A függőség mértéke: Igazi lázadó! Számára a magassarkú cipő és a fodros ruha nem lehetőség, de ez is hozzátartozik különleges vonzerejéhez.


Olsen ikrek: Mindörökké szőrme!


Mi a fétisruhadarabjuk? Legyen 0 vagy 30 fok, az Olsen ikrek szinte mindig szőrmebundát öltenek magukra. És természetesen a tökéletes összhatás érdekében sohasem válnak el egymástól.


A függőség mértéke: Ha kedvelünk egy ruhát, az még rendjén van, de piedesztálra emelni már kissé túlzás…

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés