Rúzsportrék és tetoválások

A fotóművészet tényleg nem ismer határokat. Ezt bizonyítja Michael Angelo legújabb fotósorozata, amit Jonathan Kroppmannról készített. Semmi más sem kellett hozzájuk, mint a modell egy szál alsóban, egy rúzs és egy lepedő.Ha valaki most azt gondolná, hogy a Jonathan testét borító tetoválások nem igaziak, nagyon téved. Mondhatnánk, hogy ő a modellszakma kakukktojása, ugyanis szétvarrt teste a biztosíték arra, hogy mindig különleges munkát kap és különleges lesz az eredmény is.
A 24 éves srác kisfiús arcát erősen ellensúlyozzák a testét borító motívumok. A vörös rúzs a fotós számára egyedi jelentéssel bír, a szabadság szimbólumának tartja.
Angelo így viszonyul a szépséghez „dolgoztam olyan emberekkel, akiket a legszebbek között tartottak számon a világon és én sokkal kevésbé találtam őket annak, és együtt dolgoztam már jó pár szokatlan külsejű karakterrel is, akik belső lényegük szépségével lenyűgöztek engem.”A Lipstick Portraits című fotósorozatával épp ezt a különleges szépséget szeretné megismertetni az emberiséggel.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés