Sál őrület nemtől függetlenül!

A sál egyike legdivatosabb, leghasznosabb és legsokoldalúbb kiegészítőknek. Tökéletesen alkalmas feldobni kicsit a reggel kiválasztott szettünket, de arra is, hogy az iskolába és munkahelyre menet biztosan ne csapjon le ránk egy jó kis megfázás.

Elsőként lássuk a Terranovát! A választék mind színben, mind anyagban bőséges, a vászonszerű kockás mellett továbbra is hódít náluk a vastag, nagy szemű, kötött változat is. Semmi extrémitás, vedd lazán!A legnagyobbak egyike, a Gucci, többféle kötési móddal is előállt. Az elől hosszan leengedett, hátul megkötött nagyon divatos lesz idén, egy dologra figyelj, ehhez nem jó a merev anyagú, keskeny sál! Mindenképpen nagy méretekben kell gondolkodni.Szintén Gucci ötlet az elegánsabb ruhákhoz, nyitott felsőkhöz, a kis kendőre egy apró medált akasztani.
Személyes kedvencem a most következő Spatters and Jane darab, ahol a megkötéssel bajlódni teljesen felesleges, ugyanis a sál maximum ki- és begombolható!Férfiak, ne csüggedjetek, számotokra is van egy-két tippünk. Ha tavaly beruháztatok az aprókockás nyakravalók egyikére, azt bizony jól tettétek, mert idén is első helyen áll ez a minta.
Ha pedig szeretitek a feltűnést, minél hosszabb és szélesebb, kasmír anyagú sálat szerezzetek be magatoknak, mert amellett, hogy nagyon elegáns és divatos, vonzza a női tekinteteket. 

Hölgyek számára végül, de nem utolsó sorban még egy ötlet: a kellő kiterjedéssel rendelkező változat stólaszerűen is a test köré tekerhető. Őszi napokon blézer helyett, pulóver fölé kiváló megoldás!Megmutattuk, a divatdiktátorok idén hogyan tekerik-csavarják-hurkolják, és milyen anyagokból készítik a trendi kiegészítőt! Most rajtad a sor, hogy alkalmazd!

Kapcsolódó cikkek:

12 jókedvre derítő, megfizethető kiegészítő »
Mutasd az arcod! »
Légy ősszel Te a legdivatosabb! »
Ágatha Ruiz de la Prada »
Védd magad az ősz legizgalmasabb kiegészítőjével  »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés