Scarlett Johansson pezsgőlány lett

A mostanában napvilágot látott egyik legjobban sikerült kampányban Scarlett Johansson a Moët & Chandon színeiben tündököl. A fotókból ismét megbizonyosodhatunk arról, hogy ez a Scarlett bizony az egyik legszexibb színésznő manapság. A képeknek különleges stílusuk van, de ha nem mondanám, akkor is tudnátok, hogy Mert Alas és Marcus Piggott alkotta őket. Hihetetlen, szinte minden második kampányt ez a zseniális páros készít; össze fogom számolni mennyit és miket alkottak ezen a tavaszon. A gázsijuk nem lehet egyszerű összeg; megpróbálom kideríteni, mennyi is pontosan. De vissza pezsgőhöz és Scarletthez! Csodás párost alkotnak a képeken.


Scarlett végre visszatért világosabb hajához – mostanában többször jelent meg sötét hajjal, ami egyáltalán nem illett hozzá. Azt nyilatkozta, óriási megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen híres, nagy múltú és elegáns márka arca lehet.

A cég elnöke, Frédéric Cumenal elmesélte, azért választották Scarlettet, mert olyan mint a pezsgő, mélysége van, és álmodozásra bírja az embereket. Igaza van. A képeket nézegetve biztosan sokan álmodoznak majd arról, hogy szívesen meginnának egy pohár pezsgőt az amerikai színésznő társaságában...

 


Kapcsolódó cikkek:

Megszorítások az idei Costume Institute gálán? »
Többet sejtet, mint amennyit mutat »
Kiállítás a szépségről – Milánóban »
Dolce & Gabbana belép a szépségiparba »
Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »
A sztárok nem mondanak bármire igent »

 

 

Kapcsolódó képgalériák:

Moët & Chandon

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés