Segítség, ünnepek!!! Mit vegyek fel?

Az ünnepi alkalmakkor is légy hű stílusodhoz, ne öltözz jelmezbe, és semmi esetre se díszítsd fel magad, mint egy karácsonyfát.

Nem attól elegáns valami, ha minél feltűnőbb! Tündökölj te a ruhádban, ne az uralkodjon rajtad. Ez persze semmi esetre sem jelenti azt, hogy bele kellene szürkülnöd az ünnepi estékbe, vagy ne lehetne a ruhád különleges, vagy netán csillogó! Az biztos, ha, nem érzed kényelmesen magad egy alkalmi ruhában, azt mások is észre fogják venni.

Ha netán most megkavartalak volna, s kétségeid támadtak az előre eltervezett öltözékeiddel kapcsolatban, akkor vedd elő a fekete ruhácskát, azt, amelyik sohasem hagyott még cserben. Semmi probléma, ha tavaly is ugyanez volt rajtad, szuper kiegészítőkkel teljesen eltérő kinézetet varázsolhatsz magadnak.

Ha szereted mutogatni a lábaidat, eljött a te éved, hiszen a miniruhák idén nagyon divatosak.

 

A csipke mindig szexi és különleges, de ne feledd, csakis kis dózisokban.

A csillogó, a fényes, a kövekkel kirakott, a strasszos díszítések idén feltartóztathatatlanul hódítanak.

Talán mindig arra vágytál, hogy alkalmi összeállításod egy szmoking legyen. Ha így van, most bátran megteheted, biztos vagyok abban, hogy nem leszel egyedül Szilveszterkor, aki elirigyelte a fiúktól ezt az elegáns viseletet. S ezt most veheted bátorításnak, vagy éppen eltántorításnak is, ha érted, mire gondolok...Ha céges bulira készülsz, akkor egy egyszerű koktélruha a megfelelő. Ez a helyzet akkor is, ha a pasid szüleihez mész ünnepelni. Ilyenkor is a „kevesebb, több” elvét kövesd, már ami a kiegészítőket és a díszítéseket illeti, mert anyag, azért legyen benne bőven. Nem ezek azok az alkalmak, amikor a legmélyebb dekoltázs és a legrövidebb szoknya mellett dönthetsz. Legyen a kis fekete ruha, mondjuk, most piros, lila, zöld, vagy akár fehér.Légy egy igazi sztárhoz hasonló, hosszú légies ruhában, mély dekoltázzsal.


Ha másképp szeretnél kinézni, mint az átlag, és biztos vagy magadban, no meg a stílusérzékedben, akkor válassz valami különlegeset. Valami lehetetlen színt, vagy formát, vagy tollakat, vagy valami kirívót, s így garantáltan minden buli középpontja leszel.

Idén a rocker stílus az egyik legdivatosabb a bulikon is. Kemény hangulat , szegecses kiegészítők , az uralkodó szín természetesen a fekete. Azoknak akik igazán határozott egyéniségek, és magukénak érzik ezt a stílust.


Van, akinek egy esti öltözék, mindenekelőtt szexi kell, hogy legyen. Mutogasd a lábaidat, járt végtelen magas sarkakon, a dekoltázsod is lehet merészebb. A hosszú partik éjszakáinak mottója úgyis a minél kevesebb ruha!


Az ünnep is lehet folk! Ha szereted a hippi stílust, akkor az ünnepek alatt sem kell megválnod tőle. Bő ruhák, virágok, merész párosítások, varázslatos árnyalatok, minden, amit a fantáziád és a divat iránti érzékenységed elbír.


 

 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés