Sentiments - érzések és Orcátlan nők

Még sohasem jártam olyan divatbemutatón, amit valakinek az emlékére ajánlottak. A Sentiments bemutatóján nemcsak az volt a különleges, hogy Joó Beatrix társa, Kovács Andor emlékére ajánlotta ezt az estét, a helyszín választás sem volt mindennapi. Az eseményen - amit nem lehetett szomorúnak mondani, mégis átjárta valamilyen különleges áhítat -a magyar divatélet színe-java megjelent.

Kovács Andor, a Sentiments márka egyik alapítója 2009 januárjában hunyt el, az Ő emléke előtt szeretett volna tisztelegni tervezőtársa. A Haute Couture ruhák mindenkit elvarázsoltak, a kifutóról sugárzott az elegancia és a sikk.

   

1996-ban Kovács Andor Joó Beatrix-szal alapította a Sentiments haute couture márkát. A Sentiments azokra a hölgyekre alapoz, akik egész életükben a harmónia és a szépség megőrzésére törekszenek. Mindazokra a nőkre, akik szívesen fejezik ki, és viselik is az érzelmeiket.

   

Ez a kellemes, vidám, színes este az eleganciáról, a szenvedélyről és a megújulásról szólt. A bemutatásra kerülő őszi/téli kollekció Joó Beatrix tervező ötletei és kreációja alapján született, valamint pár különlegesen egyedi darab, a már megszokott „Kovács Andoros” stílusban és vonalvezetéssel készült. A bemutató címét is Andor inspirálta korábbi meghökkentő festményeivel, az arc nélküli, pózoló hölgyekkel.
Olyan nők számára készültek, akik bátran vállalják magukat, szeretnek különbözni, kitűnni vagy épp meghökkenteni.

   

A Sentiments divatház 2010-es őszi/téli bemutatójának helyszíne a Szabadság tér volt, ahol a nemrég átadott szabadtéri interaktív szökőkút is beépült a bemutató koreográfiájába és látványába. A szökőkút tényleg nagyon különleges látványt nyújtott a bemutatóhoz, ám megmondom őszintén nekem egy kicsit elvonta a figyelmemet a folyamatosan változó színek és a víz látványa.

   

Bár Andor nem volt ott az eseményen, jelenlétét mégis éreztük. Az anyagok esésében, a ruhákban, az emberek gondolataiban.
Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés