Serena sminkese elárulja…

Blake Lively -akit a Pletykafészek Serenájaként ismerünk- az idei Emmy-gálán megmutatta, az életben még szebb, mint a sorozatban! Egyszerű haj, csillogó tekintet, hangsúly az arcon. A trükk egyszerű, sminkese elárulja, mi a titok nyitja.

Bár Kristofer Buckle, a hírességek sminkes szakembere kizárólag Dior termékeket használt Blake szépítésekor, Te is könnyedén elérheted a szemmel látható csillogást. A férfi „aranyló istennő” kinézetet akart kölcsönözni a hölgynek, és ez sikerült is.

„Meleg, mézes árnyalatot használtam a bőrén és a száján is, hogy kiemeljem a zöld szemeit.” Ezután következett a szempillaspirál, melyből Buckle a DiorShow Blackout Mascaraját használta, de ne feledd, drámai pillákat más termékekkel is elérhetsz.


A sminkes trükkje pedig a következő: szemhéjfestéket használt Blake arccsontjain és vállain is, hogy igazi légies, mennybéli csillogást hozzon létre! Méghozzá a Dior Undressed Beige árnyalatú változatát. „Ez tulajdonképpen egy szemhéjfesték, de kiválóan működik mindenhol, ahol fénylő hatást szeretnél elérni!”
Egyszerű ötlet, és mégis milyen tündöklő bőrt lehet vele elérni! Mindössze a megfelelő színt, a bézs, az arany vagy a bronz bőrszínünkhöz passzoló árnyalatát kell megtalálnunk hozzá!


Kapcsolódó cikkek:

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés