Sherlock Holmes a kifutón

Hetyke bajusz, füstölgő pipák és Sir Arthur Conan Doyle regényhőse, a híres londoni detektív stílusa az 1800-as évekből. Újabb múltidézés, most John Galliano tervezése alapján a párizsi kifutón. Uraim, 2010 őszi kollekciója maga lett a tökély!

Nemrég mutatták be a mozikban Robert Downey Jr. által megformált Sherlock Holmes filmet, sőt, a botrányairól híres színész hamar a Golden Globe-t is bezsebelte az alakításáért. Nem sokkal rá John Galliano a nyilvánosság elé tárta a párizsi bemutatón legújabb kreációját, ahol ismét a londoni nyomozóé lett a főszerep.

Hogy mennyire beszélt össze a divattervező a filmet rendező Guy Ritchie-vel rejtély, de az biztos, pontos időzítés volt ez mindkettőjük számára.  Egy dolog garantált, ezzel egymást segítik a sikerben. John Galliano kollekcióját ősszel rengetek angol úr fogja magára ölteni. Ugyanis, ki ne szeretné a híres detektív stílusát?

A világ leghíresebb regénye ezzel biztos életre kell. Amit mi egy percig sem bánunk. Rendkívül férfias és elegáns öltözet. Reméljük, hazánkban is sikeres lesz az őszi szezonban. Ajánlani tudjunk minden divatra éhes férfinak.

Mindezek mellett John Galliano nem csak uraknak, hanem hölgyeknek is tervezett, és nem is akár mit! A 40-es évek színes világába repít vissza minket. A Dior üzletház vezető tervezője nem tud tévedni, ha a fiatal generációt célozza meg.Neked hogy tetszik Sherlock Holmes stílusa?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés