Sok száz lány fog sírni A Királynő miatt?

Hosszú sorban kígyóztak az RTL épülete előtt a szépséges királynő jelöltek...Így kezdődne történetünk, ha egy mesében lennénk...Ám az igazság az, hogy rögtön elillant a mesevilág, amikor megláttuk az első cicanadrágos, ezüst szkafanderbe öltözött lányt, akinek sikerült azt a cipőt kiválasztania, amiben még Naomi Campbellnek is nehezére esett volna a járás.

Kinn a lépcsőn - amúgy királynősen - napfényfürdőt vettek a lányok és ment az sms áradat az otthon maradt szülőknek, barátoknak.
Anyukák ácsorogtak uzsonnás zacskóval kislányaik mellett, barátok adták az utolsó  bíztató csókot kedvesüknek, ahogy ez szokás egy hasonló versenyen. Azt már rögtön ki merem jelenteni, hogy az idei felhozatal sokkal erősebb, mint a tavalyi. Sőt! Egy ex-szépségkirálynő rokona is feltűnt a várakozók között, Bodri Szilvi, Bodri Kriszta szépségkirálynő húga.
Miközben a leendő Királynők a sorukra vártak a bikinis felvonulás előtt, mi Ördög Nórát faggattuk a műhelytitkokról: 
Királynőnek születni kell! - vontuk le a végső konzekvenciát.  A Világbéke klisé bár egy picit távolinak tűnik, de azért a zsűrinek mindenre fel kell készülnie! Az elő-zsűri - akik közül szerintünk több személyt a nagy zsűriben is láthatunk majd - bírta a strapát és mindenkit lelkesen bíztatott a parányi bikiniben való forgásra. Mivel a casting 3 napos, reméljük, az ítészek bírják szuflával!


Az előzsűri tagjai: Katus Attila, a Királynő-jelöltek személyi trénere, Klinszky Gábor fotóművész, Náray Tamás divattervező, Ördög Nóra A Királynő című műsor szerkesztője, valamint az RTL Klub és a jogtulajdonos, Magyarország Szépe Kft vezetői.


Még két napig tart a válogatás - amiről folyamatosan tudósítunk - így csak az utolsó napon derül ki, ki az a 24 szerencsés lány, aki bekerül a felkészítő táborba.
A Miss Universe Hungary, Miss World Hungary és Miss Earth Hungary várományosainak nem csak szépségükkel kell megnyerniük a zsűri szívét - hanem ahogy tavaly is tették - intelligenciájukat és műveltségüket is bizonyítaniuk kell a táborban zajló vetélkedők alatt.

Ígérjük,  ezúttal ismét beleshettek a kulisszák mögé!

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés