Stella McCartney éjszakája

Mintha a sztárok, a kisebb üdvöskék, a milliomosnők, az arisztokratafeleségek, és a divatvilág színe java tudomást szerzett volna jóelőre arról, ki nyeri a British Fashion Awards-ot. Hisz nem egy celeb jelent meg eme nemes eseményen Stella McCartney által tervezett ruhakölteményben. A designer pedig két díjat is bezsebelt, méghozzá az év tervezőjének és az év designer márkájának győztes serlegét. Nem tudom, ha én sztár, milliomosnő, vagy arisztokratafeleség lennék, fix, hogy nem McCartney ruháiba öltöznék. Hanem minimum Diorba.

   

 

   

 

   

 

Az év modellje Cara Delevingne lett, az év kiegészítő tervezője pedig Nicholas Kirkwood. Mindkettejükről a 2012-es Victoria's Secret Fashion Show kapcsán nyilatkoztunk nemrég. Az utóbbi cipőket tervezett az angyalkáknak, az előbbi – többek között – viselte is jónéhányukat. A Vörös szőnyeg díját Roksanda Ilincic nyerte, a Brit Stílus díjat pedig Alexa Chung. Roksanda szerb tervezőhölgy, Alexa pedig modell, televíziós konferanszié és a brit Vogue munkatársa. Bennem egyikőjük sem hagyott mély nyomokat, de ez az idő múlásával változhat.

 

   

 

   

 

A személyes kedvencem eme jeles eseményről - designerkupa ide, designerkupa oda - akkor is az örök Dita von Teese marad.

 

   

 

 

Szentesi Évi

 

Kapcsolódó cikkek:

Szupermodell! Fiú/lány?  »

Victoria’s Secret Nicholas Kirkwood sarkakon »

Dress code: tragédia »

Amire a sztárok sem büszkék »

Divathetek és Divatfővárosok – London »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés