Stíluskirálylány

Amióta divatvilág a divatvilág, azóta uralják a stílus királyai és királynői. Érett, kiforrott megjelenésük egy egész generáció számára mutat példát. Több év vagy akár több évtized alatt elért sikereiknél fogva emelkedtek fel az őket megillető trónra. Az utóbbi időben azonban feltűnt néhány olyan szemtelenül fiatal titán, akik joggal veszélyeztetik az uralkodók hatalmát…

A divat ifjú forradalmárai közt első helyen szerepel az East Side Story sztárja, Blake Lively. A szőke szépség a felvételeken és az utcán, a reklámokon és a vörös szőnyegen egyaránt tudja, hogyan kell profi módon öltözködni. Úgy tűnik eredendő stílusérzékkel született. De vajon tényleg mindig olyan tökéletesen tökéletes?

 

   

 

Blake akárcsak a sorozatban, a való életben is csalhatatlan ízléssel van megáldva. Bár olyan alapanyagokból, mint amilyenekkel ő rendelkezik, nem nehéz építkezni. Gondolok itt a modelleket megszégyenítő alakjára, jellegzetes, ámde cseppet sem sablonos szőke frizurájára és nem utolsósorban nőket és férfiakat megnyerő kisugárzására.

 

   

 

A hollywoodi rendezvényeken, mint minden valamire való színésznő, világvezető divattervezők kreációit hordja. A különbség csak annyi, hogy ő tisztában van vele, mi áll jól neki. Általában klasszikus darabokban mutatkozik, épp ezért a feketét és a fehéret gyakran részesíti előnyben. Szereti kiemelni nőies alakját, legfőbb kedvence azonban egyértelműen az aranycsillogás.

 

   

 

Az utca kifutóján szintén mindig figyel rá, hogy jót és jól viseljen. Hétköznapi gardróbja általában a következőkből áll: skinny nadrág, trendi felső, magas sarkú és az elmaradhatatlan, milliós értékű táska. Sokszor látható a farmer különböző változataiban. A már említett ragyogás iránti rajongása pedig itt apró részletek (például ékszerek) formájában jut kifejezésre.

 

 

Talán azt gondolnátok, hogy egy szőke nem tud újat mutatni? Ne tegyétek! Blake fiatal kora ellenére a divat iránti érzékenysége és magabiztos tudatossága kiemelkedő. Nem csoda, ha Karl Lagerfeld után Frida Giannini is felfigyelt rá, és a Chanel kampányt követően a Gucci arcaként debütált.

 

 

Blake Lively kétségtelenül korunk egyik legnagyobb stílusikonja. Fiatal dívaként egész Hollywood a lábai előtt hever, újdonsült feleségként pedig maga Ryan Reynolds. Sokáig, sokféle szerelésben fogjuk még csodálni, ez biztos. Egy nemrégiben adott nyilatkozata szerint csak egyetlen dolog nem fordulhat elő vele soha; mégpedig az, hogy öltözék nélkül látjuk. Úgy legyen!

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Gucci Premiére - Az üvegbe zárt elegancia »

Sztárok, frigyek, paparazzik  »

Pletykás esküvő »

Laza fonatok és szigorú lófarkak  »

Újra divat a dandy!  »

Good Girl Gone Bad - Leighton Meester bevadult »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés