Suri Cruise is az új divatnak hódol

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri új divatnak hódol: nemrég rózsaszín tütüben és balettcipőben kapták lencsevégre a fotósok, amint édesanyjával sétált. A jelenség azonban egy cseppet sem egyedi, a legtöbb sztárbabánál ugyanis most ez az új trend!

A tavasz beköszöntével Hollywood legkisebb csillagai mind balerina-dresszre váltottak. Természetesen a régi/új stílus legjelesebb képviselője a sztárvilág legtrendibb kislánya címet viselő Suri Cruise, aki még sokat vitatott magas sarkú cipellőitől is megszabadult az új divat kedvéért.Suri az aranyos, végre a korához illő szettet egy rózsaszín esernyővel is kiegészítette a New York-i napsütésben. Bár a kislány még nincs 4 éves, állítólag annyira tehetséges, hogy szülei már be is íratták egy 5 éveseknek induló balett csoportba.A legkisebb Cruise ugyanis, mióta egy évvel ezelőtt találkozott Amerika leghíresebb balerináival, a fejébe vette, hogy táncosnő lesz. És amit Suri a fejébe vesz, az úgy is lesz!

De nemcsak a kis Surit ihlette meg a balett-táncosok világa: Nicole Richie 2 éves lánya, Harlow, és a Boltkóros naplójából ismert Isla Fisher és Boratot megformáló Sacha Baron Cohen közös csemetéje, az ugyancsak 2 éves Olive is az új őrületnek hódol. Szerintetek ki a legaranyosabb balerina?Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés