Szárnyaszegett pillangók

Bevallom őszintén, amikor először pillantottam meg ezeket az ékszereket felháborodást váltott ki bennem. Hogy mennyire lepkekímélő az új pillangószárnyas ékszer divat, a cikkből megtudhatod.

Egy teljes kollekció készült ezekből a kiegészítőkből, közel százféle ilyen darabbal találhatja szembe magát az érdeklődő.
Gondolom sokan egyetértenek velem, ha azt mondom mindennek van határa. Gyönyörűek ezek az élőlények és a legbecsesebb értéküktől fosztották meg őket, a szárnyaiktól.
A másik oldal pedig az ellenkezőjét vallja, csupán a szépséget látja bennük. Igen, valóban gyönyörűek nem tagadom, ezért döntöttem el, hogy utánajárok a dolognak.Felmerül a kérdés mit ér egy lepke a szárnyai nélkül, egyáltalán mi lesz a sorsa? Az egyik ilyen ékszertervező oldalán megnyugtató választ kaptam erre a kérdésre. Kihangsúlyozták egyetlen pillangót se öltek meg, mind természetes módon hunyt el. Ezeket a lepkéket direkt külön lepkefarmokon tenyésztik és az elhullott példányokat gyűjtik össze.Mindezek ellenére még mindig nem érzem magam meggyőzöttnek a kérdéssel kapcsolatban. Biztos sokaknak megnyugtató, hogy nem ölték meg a lepkét, ami a nyakában, vagy ujján díszeleg majd. Talán vannak olyanok, akik ennek ellenére sem lennének képesek egy ilyen darabot felvenni.Én inkább gyönyörködök az élő példányokban, ha majd újra visszatér a jó idő, addig pedig más nem eredeti pillangós ékszert hordok. Te mit gondolsz, megnyugtat a válasz, hogy bevállalj egy ilyen darabot?

Kapcsolódó cikkek:

Fagyálló lepkék »
Hogyan és miben partizik Pixie Lott? »
Sugar!Shop: Az ehető divat »
Butterfly effect »
Totális giccs vagy kislányos őrület? »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés