Szegecses gallér, farmering és kötött pulcsi

Az őszi-téli trendek legnépszerűbb darabjai közt olyan klasszikusokra bukkanunk, mint a bőrdzseki, a farmering vagy a kötött pulóver. Szinte mindenkinek lapul egy-egy régi darab a szekrényében, de ha esetleg mégsem, akkor itt az ideje egyet beszerezni belőlük. Nem csak kényelmes viseletet kínálnak a szezon alapdarabjai, de a hideg ellen is védenek. Csak tudjuk őket helyesen viselni!

Szőrmemellény

Ez a darab egy igazán meleg viselet a hűvösebb napokon és nem mellékesen nagyon divatos is. Ha egy kicsit karcsúsítani akarunk a sziluettünkön, kössünk a derekunkra egy övet, így az alakunk a homokóra formát fogja követni. De öv nélkül, kibontva is hordhatjuk, remekül mutat például egy ceruzaszoknyával vagy egy szűk nadrággal.

   

 

Színes blézer

Ha új blézert veszünk, most mindenképp valamilyen színben gondolkodjunk. Az élénk színek között a sárga, a rózsaszín, a narancs, a kék vagy akár a zöld is szuper választás lehet, de igazából ha az egész színpalettát felsorolnánk, akkor sem lőhetnénk mellé. Egy egyszerű fekete-fehér szettet is feldobhatunk vele, de a bevállalósabbak  színes mintás öltözethez is felvehetik.

   

 

Bőrdzseki

A blézerekkel ellentétben a bőrdzsekiknél most a fekete az ideális választás. Szinte bármivel jól mutat, legyen az egy könnyed ruha, egy vagány szoknya vagy egy egyszerű nadrág. A cipzárak most nagy hangsúlyt kapnak a kiskabáton, de a szegecsekkel díszített darabok is virágkorukat élik.

   

 

 

Farmering

Ha ing, akkor ebben a szezonban egyértelműen a farmer alapanyagú a nyerő, abból is inkább a világosabb árnyalat. Szoknyával viselve csinosabb lehet az öltözet, a lazábbak pedig egyszerűen csak tűrjék be a blúzt a nadrágba és máris kész egy kényelmes, trendi összeállítás.

   

 

Kötött pulóver

A nagymamánktól kapott kötött pulcsit most előáshatjuk a szekrényeinkből, ugyanis ez most az egyik legmenőbb darabja a szezonnak. A szűkebb fazonokhoz jó választás lehet egy nadrág, a bővebb típusokhoz pedig egy rövid szoknya nagyszerű párosítás. Lehet játszani a színekkel és mintákkal, keverni azokat, csak figyeljünk a harmóniára.

   

 

Gallér

Mind az ing- mind pedig a bubi gallérok remekül fel tudnak dobni egy öltözetet, ha elég hangsúlyt kapnak. A kontrasztos megoldás kiválóan mutat, de a gyöngyökkel vagy szegecsekkel díszített ékszergallérok is nagyon trendik.

 


Sok típusú anyag és fazon feltűnik ebben a szezonban, bátran válogassunk a kedvünkre valókból, de ne feledjük, a legfontosabb mindig az, hogy a választott darabban jól érezzük magunkat!

 

Macovei Kitti 

 

 

 

 

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés