Szellemtörténet a Barneysnál

Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, ki mit sem sejtve, csomagokkal megrakodva lépett be az elhagyottnak tűnő kastély kapuján. Ám hamarosan kiderült, hogy mint ahogyan az ilyen történetekkel általában lenni szokott, a furcsa hangok által uralt ház mégsem olyan üres, mint amilyennek látszik. Lakójának ismertetőjegye, hogy nem élő, és hobbija, hogy naiv modelleket ijesztget legalább egy fotósorozat erejéig.

A Barneys az egyik legnagyobb luxusáruház-láncnak számít napjainkban. Székhelye New York és olyan márkákat értékesít, mint Giorgo Armani, Manolo Blahnik, Fendi, Marc Jacobs vagy Prada. Idén októberben egy kreatív kampánykép sorozat népszerűsíti üzleteit, melyben Lindsey Wixsont rémít halálra egy szeretetreméltó kis szellemcica.

   

Úgy tűnik a modellek ijedősebbek, mint gondoltuk és a közhiedelemmel ellentétben nem csak az egerektől félnek! Az őrült macskás hölgy szerepében tündöklő Lindsey kitűnően játssza a „cicafóbiát”, miközben a képek hangulatának van némi Tim Burton-ös beütése is, már ami a zakkant storyt és jeleneteket illeti.

   

A furcsa sorozat készítője Walter Pfeiffer, a 2010-es őszi/téli Barneys gyűjtemény pedig olyan kincseket tartalmaz, mint Lanvin, Marc Jacobs, Proenza Schouler és Fendi.

   

A főszereplő kitűnő választásnak bizonyult az elborult történethez, bár a témaválasztás a macska tekintetében számomra csöppet furcsa. Persze ahhoz képest, hogy mostanában a divat a botránnyal éri el a figyelmet, ez még mindig csak egy szolid kis fotósorozat.

Nektek hogy tetszettek a képek?

Forrás: barneys.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés