Személyre szabott

Most induló sorozatunkban a legnevesebb magyar sminkesek készítenek személyre szabott sminkeket különböző típusú lányoknak.

Ez alkalommal a haj és a szem színének meghatározásával kérte fel őket a divat.hu, hogy rajzolják meg ajánlataikat. 

Elsőként Rikk Ágnes sminkmester osztja meg velünk  elképzelését, arról, hogyan és milyen termékekkel festene ki egy fekete hajú, kék szemű lányt. Lesd el és alkalmazd  te is a titkait, főleg, ha sötét a hajad és kékek a szemeid!


1. rész : Fekete haj, kék szem:

Színek: lila, szürke, pink

   


Felhasznált termékek:

Az arcra Yves Saint Laurent korrektort, Armani alapozót, Yves Saint Laurent rózsaszín pirosítót tettem, ami visszaköszön a szemhéj satírozásánál.
A szemet sötétszürkével kontúroztam, elsatírozva, amit levendulalila szemhéjpúderrel rögzítettem. Shiseido  márkájú grafitszürke és tompa levendula szemhéjpúdereket használtam.
A szájra 2 színárnyalatot dolgoztam össze, rózsaszínt és korallt. A rúzs és a szájfény Yves Saint Laurent márkájú, pink árnyalatokból nekik van a legnagyobb választékuk.

Ezt a sminket estére ajánlom, fiatal, attraktív lányoknak. Maximálisan bulismink, feltűnő divatszínekkel. Azért a fekete hajú, kék szemű típusnak, mert a lila és a szürke szépen kiemelik a kék szemeket, még igézőbbé teszik a pillantást. Általában, ehhez a haj- és szemszínhez porcelános, fehér bőr társul, amelyhez jól illenek a színek, feldobják, frissebbé varázsolják. Leginkább a szemeket hangsúlyoztam, ezért a smink maga könnyedebb, természetesebb. Ha Te is ilyen vonzó cicaszemekre vágysz, azt tanácsolom, próbálkozz egyszer-kétszer, mielőtt beveted ezt a sminket, mert a két szín keverékével alkalmazott szemhangsúlyozás elég sok gyakorlatot igényel.

 

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés