Színek parádéja laza férfiak számára

Matthew Williamson maga a meglepetés. Tavaly a H&M-el karöltve tervezett férfiak számára, idén pedig saját márkájához csalogatja az erősebb nemet. Februárban, a London Fashion Week-en kerül bemutatásra a 2010-es tavaszi/nyári kollekció. A lepel lehullása előtt itt egy kis ízelítő belőle.

A képeket elnézve, kétségtelen, hogy az angol tervező újra nagyot alakított. A világtörténelem egyik legsikeresebb dizájnere, hiszen tíz éves karrierje során olyan sztárok mondhatók állandó vásárlóinak, mint Madonna, Sienna Miller vagy Katy Perry. Mindezek mellett ráadásul London egyik kedvenc személyisége.Legújabb, még be sem mutatott kollekciójával azokat a fiatal férfiakat célozta meg, akik hozzá hasonlóan jóval karcsúbbak az átlagosnál, de annál kiéhezettebbek a luxus és egyedi tervezésű divatra. Úgy véli, ezek a darabok akár a saját ruhás szekrényében is megállnák a helyüket.A kasmír és selyemsálak remek kiegészítőjük a felsőknek. A pólókon alap motívumul egy érdekes indiai mintát használt, amit gyöngyökkel díszített. Állítása szerint, ezzel érdekesebbé tehet egy amúgy unalmas felületet.Habár sokan vonakodva állnak hozzá a rózsaszín darabokhoz, érdemes megjegyezni, hogy ezek a felsők többek, mint hordhatóak és csodálatosak. Ne féljünk használni az erősebb színeket!

Ha elnyerte a tetszésedet, akár Te is könnyedén beszerezheted a kedvenc darabjaidat Matthew Williamson londoni butikjában, vagy a honlapján is megrendelheted februártól.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés