Szoknyadivat 2010 – milyen szoknyát hordj, és hogyan?

Télen kevesebben nyúlnak a szoknya után a szekrényükben, de reméljük, hamarosan elérkezik a tavasz, és ismét többen öltik magukra a legnőiesebb ruhadarabot. Mivel most tartanak a leárazások, és nem árt előre gondolkodni, időben felkészülni a következő trendekre. Ebben segítünk most Nektek!

A legnagyobb divatházak már idén télen megjelentették kifutóikon a bőrszoknyát, melyet, ha most, a leárazásokon beszerzel, mikor nálunk is divatba jön, már nem lesz rá gondod. Lehet ceruzaszoknya, magasított derekú vagy mini, de semmiképpen sem jöhet szóba a hosszú. Akinek jól áll, bátran viselhet térd alá érőt, de annál hosszabbat eszetekbe se jusson! Legtökéletesebb kiegészítője a blúz, elegáns garbó vagy pulóver. Nagy előnyük, hogy nem évszakhoz kötött, éppúgy megjelent tavasz-nyári kollekciókban, mint ősz-téli kifutókon.

Nagy népszerűségnek örvendenek majd a könnyű anyagok, és a már általunk is többször említett flower power! A virágminta ruhán és szoknyán is divatos lesz, csakúgy, mint a harang alakú, selyemszerű anyagból készült darabok, melyek térdig vagy combközépig érnek.

A farmer egyszerűen nem tud kimenni a divatból, így örömmel jelentjük, hogy a szekrényekben lapuló farmer minik 2010 tavaszán is előkerülhetnek. Különösen is divatosak blúzzal, vagy más farmer ruhaneművel kiegészítve! A színvilágot tekintve: minél világosabb, annál divatosabb.

Aki pedig elég merész, annak ajánljuk a legújabb trendet, a hosszú, hippis szoknyát sportosabb pólóval és kiegészítőkkel társítva. A szoknya elegánsabb, a többi ruhadarab sportosabb látszatot kelt, bátran dobd fel a szettet csajos baseball sapkával és szép karkötővel! A fiatalosabb márkáknál idén nyáron ez tuti befutó trend lesz.

Most, hogy már tisztában vagyunk a következő divatirányokkal, tervezésre és vásárlásra fel, légy Te is az első divatkövetők között!

Kapcsolódó cikkek:

Jótékonysági divatárverés - ott a helyed! »
Üdv a seregben! »
2010 a kiegészítők éve! »
Flower Power! »
Csipke és a 40-es évek divatja az aráknak is »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés