Sztárok, frigyek, paparazzik

Az idei év a hírességek körében bővelkedett esküvőkben és eljegyzésekben. Habitustól függően voltak, akik teljes titokban próbálták tartani az eseményt, még mások a nyilvánosság bevonásával igyekeztek mindenki tudtára adni boldogságukat. Cikkünk 2012 legemlékezetesebb frigyeiből és eljegyzéseiből válogat.

Időrendi sorrendben az első Drew Berrymore és Will Kopelman esküvője, melyet Montesitoban tartottak. A színésznő egy elbűvölő Chanel ruhát választott a ceremóniára, és az előkészületekben nagy segítségére volt többek között Cameron Diaz is, aki immár évek óta Berrymore egyik legközelebbi barátja.

   

A nyári esküvők közül külön kiemelendő Natalie Portman és Benjamin Millepied házasságkötése, melyen az akkor 14 hónapos kisfiúk is részt vett. A menyasszony egy, a személyiségéhez igen passzoló Rodarte ruhában fogadott örök hűséget, melyet Laura és Kate Mulleavy tervezett.

   

Az augusztus nem csupán frigyekben, de eljegyzésekben is gazdag volt, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy ekkor készültek a legelső fotók Jennifer Anistonról és az ujját díszítő csodás ékszerről.

Az idei év egyik legnagyobb meglepétését Blake Lively és Ryan Reynolds esküvője okozta, mely a lehető legnagyobb diszkrécióval szerveződött és zajlott le. A sajtó igen sokáig puszta találgatásokba bocsátkozott a ruhát illetően, hiszen képek nem kerültek nyilvánosságra. Tényekkel jóval később egy sajtóközlemény szolgált, melyet a Marchesa adott ki. A Gossip Girl sztárja e szerint egy Georgina Chapman és Keren Craig által tervezett menyasszonyi ruhát viselt, melyet külön az alkalomra tervezett Louboutin cipővel egészített ki.

   

A titoktartás ősszel is folytatódott, Anne Hathaway és Adam Shulman esküvőjéről csupán – talán véletlenül – kiszivárgott amatőr felvételek kerültek nyilvánosságra, melyeken a menyasszony tündöklően szép volt Valentino ruhájában!

   

A legutóbbi sztár frigy Jessica Bielé és Justin Timberlake-é volt. A hivatalos fotókon jól szemügyre vehető rózsaszín, Giambattista Valli ruha egy roppant érdekes választásnak bizonyul, megtörve a hagyományosan fehér vagy ekrü hagyományt.

   

Reméljük, az idei házasságok a résztvevőkhöz és a ruhakölteményekhez méltó módon sokáig tartanak majd!

 

 

Szabó Lili   

 

 

 

 

 

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés