Sztárok akkor és most

Néhány napja egy sokkoló kép járta be a bulvár-világot a Jóbarátok egykori sármos szívtiprójáról, Matt LeBlanc-ról. A sorozat szépfiúja mára egy elhízott, őszülő, negyvenes éveiben járó átlagos pasas. Nem csak Joey felett repült el az idő vasfoga, íme a bizonyíték, hogy a sztárok is csak halandó emberek!

Bizony nem csak a nőknek kell szembenézniük a ráncokkal és a plusz kilókkal, élő példa erre a kilencvenes évek egyik szex-szimbóluma, Val Kilmer. A színész, akiért egykoron Batmanként és Jim Morrisonként nők milliói rajongtak, mára csak árnyéka fiatalkori önmagának. Nem csak fizikailag épült le, de ezzel együtt karrierje is mélyrepülésbe kezdett. Az egykori hollywoodi filmcsillag már csak olyan B kategóriás filmekben kap szerepet, melyek még a mozikig sem jutnak el. 

Pamela Andreson a legismertebb Baywatch-baby, a Playboy rekorder, a férfiak vágyálma...volt. A még csak negyvenkét éves nyuszilány, az alig tíz évvel ezelőtt készült képeken, még valóban csábos és szexi volt. Mára azonban, köszönhetően a túlzásba vitt plasztika műtéteknek egyre szétcsúszottabban látjuk a bulvárlapok hasábjain. Minél inkább igyekszik megőrizni szex-bomba státuszát, annál nevetségesebbé teszi magát a nyilvánosság előtt. 


Gyerekkorunk kedvenc filmjeiből ismert, színésznő Kirstie Alley napjainkban cseppet sem emlékeztet egykori önmagára. A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb hollywoodi arcából egy elhízott és megkeseredett idősödő néni lett. Néhány éve ugyan sikerült lefogynia, de lelki problémái miatt az állandó evésbe menekül, ami nem tesz jót az alakjának. Az elhízottsága pedig karrierjének állja útját.


Kapcsolódó cikkek:

A sztárok valódi arca »
Botox-bakik »
Hajrá természetesség! »
Íme a tíz legjobban öltözött híresség! »
Az öt legjobban öltözött sztárpár »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés