Sztárok és a plasztika

Senki se születik tökéletesnek. Valaki képes elfogadni magát a hibáival és akad, aki nem. A sztárvilágban sokan a túlzott megfelelés miatt kénytelen kés alá feküdni. Viszont, vannak igazi fekete bárányok, akik kiállnak a természetes külsejük mellett. És még az öregedés jelei sem késztetik Őket plasztikai műtétre.

Nélküle, ellene

Sarah Jessica Parker arcszerkezete több mint egyedi.  A Sex és New York híres Carrie Bradshaw-ja mégis kihagyta a plasztika kínálta lehetőséget, és fittyet hányva az elvárásoknak megőrizte eredeti vonásait. Tavaly az amerikai Maxim férfimagazin olvasói megválasztották a legrondább nőnek. Mi azt mondjuk, végre egy hollywood-i sztár, aki elfogadja magát olyannak, amilyen! Nem illik csúfot űzni belőle.

Noha sok híresztelés kapott lábra Angelina Jolie eredeti külsejét illetően, hosszas vizsgálat után Mi mégis plasztika mentesnek ítéltük a színésznőt. Kislány korában is vastag ajkakkal büszkélkedett, és nem hinnénk, hogy 14 évesen szilikonnal töltötték volna fel a száját. Mindezek mellett a megszólalásig hasonlít ugyancsak nagynevű édesapjára, Jon Voight-ra.

Brad Pitt üstökösként robbant a köztudatba, mikor a nyolcvanas évek végén modellként megjelent az egyik Levis reklámban. Ezután sorra kapta a jobbnál jobb mozis szerepeket, és azóta is Őt tartják a Világ elsőszámú filmikonjának. A sármos színész egyszerűen túl tökéletes ahhoz, hogy bármit is átműtessen magán. Ráadásul állítólag újra facér. Kell ennél több?

Vele, mindörökre

Kedvenc popdívánk már lassan harminc éve uralja a slágerlistákat, de arca nem sokat változott az idő múlásával. Madonna nem képes elfogadni, hogy már nem tini csirke, és bármit megtesz érte, hogy mégis annak tartsák. Stílusát, dalait, tánctudását csodáljuk és imádjuk. De a túlzott botox kezelései számunkra már ízléstelenek. A ráncaival együtt is szeretnék őt, kár hogy nem képes ezt elhinni nekünk.

Az angol Spice Girl egykori tagja jócskán sok változáson ment keresztül. Victoria Beckham nem csak anorexiás lett, hanem egyenesen átváltozott nőből kirakati babává. Orrát piszébbre, arcát vékonyabbra szabatta, melleit is kellőképpen megnagyobbítatta. Mi szeretjük a brit hölgy stílusát,  az áltata tervezett kollekciók elismerésre méltóak. De Donatella Versace után beállni a sorba és plasztik macát játszani, már kevésbé menő.

Britney Spears mindössze 17 éves volt, mikor egyik napról a másikra a világ leghíresebb tini sztárja lett. Saját bevallása szerint mindig is utálta az orrát. „ Tokmány orrom volt, mint egy rinocérosznak. Esztétikai okok miatt szabattam kisebbre. Most ezerszer szebb!” – mondta el az énekesnő. De Britney nem csak az orrát, hanem a mellét is megnagyobbítatta. Kérdés, miért?

 

Szerinted melyik sztárnál ciki, hogy műtéti beavatkozásra szánta el magát?

 

Címkék: , , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés