Sztárok szerencsés kedvencei

Időről időre újabb divathullám söpör át a sztárvilágon, és nem hagyja ki az állatokat sem. Minden sztár büszkén mutogatja a házi kedvencét, és meglepően sok a hasonlóság köztük. Most épp – úgy tűnik – a mini kutyusok a legtrendibbek a celebeknél, például a csivava, mopsz, spániel, bulldog. Természetesen képviseltetik magukat a tipikus amerikai-álom kutyák is, a labradorok.

Mint azt már mondtuk, a legmenőbbek a csivavák, mopszok, spitzek, tehát a pici kutyák. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Paris Hilton, Dr. Szöszi, Nicole Ritchie, Jessica Alba és még sokan mások, akik ilyen kiskutyát tartanak a kezükben, amikor csak kilépnek az utcára. Említeni sem kell, hogy a legminőségibb, legdrágább kiegészítőkkel halmozzák el picike kedvencüket. Meglepőbb, hogy a „keményfiúknak” is hasonló kutyájuk van: Keanu Reeves például egy pomerániai spitzcel osztja meg az ebédjét és az ágyát, de Mickey Rourke csivavája sem panaszkodhat a tökéletes ellátásra.Mint mindenhol a celebvilágon belül, itt is vannak kivételek. A leghíresebb persze George Clooney malaca volt. Úgy tűnik a malacmánia ismét felütötte a fejét celebéknél, ugyanis Posh Spice nemrégiben két csüngőhasú malaccal lepte meg kedvesét, David Beckhamet – szerény 1400 fontért. Egy másik büszke malactulajdonos a Harry Potter sorozat sztárja, Rupert Grint.


A sztárok állatai közül nem hiányozhatnak az extrémebbek sem, így találunk kígyót, pókot, kétéltűeket is.

Hulk Hogan családja sem csak a pankrátor papáról híres. Mint az a sorozatukból is kiderül, legalább nyolc kutyájuk van, de a folyamatosan cserélődő kedvencek között szerepelt már kismajom, kakadu és béka is.Destiny Hope Cyrus, más – ismertebb nevén – Hannah Montana/Miley is a „sokállatos” sztárok közé tarozik. Családjának a két kutyán kívül van egy lova és csirkéje is. Természetesen Miley kedvence a kutya.

Nem kell messzire mennünk a celebek híres állataiért. Kis hazánkban is van jópár sztár, akinek a kedvence is híres lett. Első helyen említhetjük Steiner Kristófot és az ő Özgéjét (aki februárban ünnepelte 4. szülinapját), de számtalanszor láthattuk a tévében Fábry Sándor kutyáját is.

 

Kapcsolódó cikkek:

Kisállat-divat – a mini malac az új favorit »

A Királynő - Bemutatjuk a versenyzőket! - Második rész »
Kedvencek a kifutón »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés